Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kő váza talapzaton, fehér tál, műnövény fonott kaspóban és díszpárnák egy padon

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Ismét megérkezett a tavasz, ami csodálatos alkalmat ad az otthonod felfrissítésére. A JYSK új tavaszi Nordic Mood kollekciója előtérbe helyezi a meleg, nyugalmat árasztó árnyalatokat és a természetes anyagokat – mindezt egy csipetnyi frissességgel fűszerezve.

Tavaszi életérzés zöld árnyalatokkal

A tavaszra való felkészüléskor a zöld növények bájos dekorációs elemeivé válhatnak az otthonodnak, hiszen bármely helyiségbe életet és tavaszi hangulatot lehelnek. Ha nincs időd vagy kedved valódi növényeket gondozni, néhány műnövény segítségével is elérheted ugyanazt a hatást.

Az olyan zöld műnövények, mint az ASGAR és OLIVER természetes megjelenésükkel hozzájárulnak a helyiség összhangjához, az esztétikus és funkcionális INGVER kosár segítségével pedig könnyen magasra akaszthatod őket, gyönyörű kompozíciót létrehozva.

Az INGVER nemcsak stílusos virágtartóként funkcionál, hanem kulcsok, zseblámpák és egyebek tárolására is kiválóan alkalmas.

A CELIUS műnövény segítségével egy kis zöld színt varázsolhatsz otthonodba, és a SIVERT kaspóval párosítva tökéletesen behozza a természetet a szobákba.

Olvasd el tippjeinket arról, hogyan hozz létre gyönyörű kompozíciókat műnövények segítségével.

díszpárnák egy kis extra kényelmet adnak otthonodnak. A NATTLILJA és BELLIS nyugodt árnyalatai a különböző színű csíkozásban mutatkoznak meg, melegséget és meghittséget varázsolva bármely helyiségbe – és természetesen plusz kényelmet biztosítanak a kanapén vagy fotelben történő pihenéshez.

Harmonikus kontrasztok

Frissítsd fel otthonodat a SOMMEREIK steppelt pléddel, ami szinte árasztja magából a puha kényelmet, és akár egy kis plusz meleget is biztosít a hűvös tavaszi estéken. Használaton kívül a SOMMEREIK steppelt pléd könnyen tárolható a MICHAEL kosárban, amely természetes barna árnyalatával gyönyörű kontrasztot alkot a SOMMEREIK üde kék színével.

A MICHAEL kákából készült kosár fogantyúi ötvözik az esztétikus megjelenést a funkcionalitással. A MICHAEL ideális a mindennapi tárgyak, például a magazinok, kötőtűk vagy éppen plédek tárolására – fogantyúinak köszönhetően azonban akár a tengerpartra vagy piknikezéshez is tökéletes választás.

Elragadó dekoráció

Az olyan kisméretű dekorációs elemek, mint a vázák, tálak és mécsestartók segítségével tovább erősítheted a tavaszi hangulatot otthonodban. A CARLO váza, HILMIR dísztál és ALLAN mécsestartó figyelemfelkeltő formái és visszafogott színei jól illeszkednek szinte bármilyen stílusú otthonba.

A Nordic Mood-ról

Évente négy alkalommal szakértő termékbeszerző csapatunk kiválaszt néhány terméket, amelyek a Nordic Mood trendi kollekciójának elemeivé válnak.

A cikkben található termékek már elérhetőek minden JYSK áruházban és online a JYSK.hu weboldalon.

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?

Hol szárítsunk ruhát télen?