Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Pamut törölköző és egyéb fürdőszobai kiegészítők  egy padon és fürdőszobai szett szürke üvegből

Új Nordic Bathroom kollekció a természetből inspiráltan

Évente kétszer Laurence Muller Category manager a törölközők, fürdőszobaszőnyegek, zuhanyfüggönyök és fürdőszobai kiegészítők területéről összeállít egy stílusos és egymáshoz jól passzoló választékot. A kollekció neve Nordic Bathroom.

“A gyönyörű színű SEGERSTA törölköző a kollekció alapdarabja,” mondja Laurence. “a SEGERSTA egy magas minőségű fonállal átszőtt pamut törölköző, ami Portugáliában készül, különböző árnyalatában a sárgának, szürkének és a kéknek. A végeredmény nyugodt, stílusos és természetközeli hatást kelt.”

Pamut törölköző és egyéb fürdőszobai kiegészítő egy padon


“Mindenkinek muszáj időközönként kikapcsolni és a természet egy csodás menedékhely. Tiszteljük és megbecsüljük a természetet. Ezzel a kollekcióval segítünk, hogy a fürdőszobádat a természet szentélyévé változtathasd, ahol megújulhatsz és feltöltődhetsz. A kollekció természetes anyagokból készült, mint például pamut vagy fa. A kék és zöld árnyalatokkal, a föld színekkel és a természetes formáknak köszönhetően, nem nehéz elképzelni a Skandináv táj hangulatát.” teszi hozzá Laurence.  

Fürdőszobai szett szappan tartóval, fogkefe tartóval és tárolóval szürke üvegből egy mosdókagylónál a fürdőszobában


Fürdőszobai inspiráció zölden 

A természet nagy szerepet játszik ebben a kollekcióban, és fenntarthatóság is fontos szerepet kap. A SEGERSTA törölközők 30%-ban újrahasznosított pamutból készültek és 70% pamut. A NOLVIK kádkilépő hordozza a GRS cimkét (Global Recycled Standard) és 55%-ban újrahasznosított poliészterből, 45% pamutból készül.

Az új kínálatunkban a LINDOM illatos olaj megtalálható citromfű vagy vanília illatban. Szeptembertől csak olyan illatos olajaink lesznek, amelyeket Európában gyártottak - ebben az esetben Németországban. Ha a termékeink szállításának ideje is rövidebb, akkor csökkentjük az ökológiai lábnyomunkat.  

Piperetáska sötét kék színben és illatos olaj a fürdőszoba tükör előtt


Nemrégiben bejelentettük, hogy nem használunk többé műanyag csomagolást az ágyneműkhöz és lepedőkhöz, és ugyanez a helyzet a zuhanyfüggönyöknél is, ahol a műanyag csomagolást lecseréltük FSC®-bizonyítvánnyal ellátott papírra. Ez az új kezdeményezés megóvja a környezetet 1 millió műanyag zacskótól, ezért az ARVIKA, amely része a Nordic Bathroom kollekciónak, több szempontból is jó választás.

Fürdőszoba szemetes és  wc kefe a zuhanyfüggöny előtt zöld színben

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül