Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Beltéri Bútor Hét | Akár 50% kedvezmény

Kerti ülőgarnitúraszett egy nagy teraszon

Reflektorfényben: VONGE kerti ülőgarnitúra

Ha egy tökéletes ülőgarnitúrát keresel a teraszodra, akkor a VONGE ideális választás, ahogy a vásárlóink is egyetértenek ebben, hiszen a VONGE kollekciót 4 és 5 csillaggal díjazzák a honlapunkon. 

VONGE elérhető különböző változatokban is: az 5 személyes ülőgarnitúra, a 6 személyes ülőgarnitúra állítható asztallal, az 5 személyes ülőgarnitúra gyorsan száradó párnákkal és a VONGE állítható szék . A VONGE kollekció összes darabja extra vastag luxus párnákkal érkezik tartós huzattal. Tekintsünk meg néhány vásárlói visszajelzést:   

VONGE 6 személyes ülőgarnitúra

Kerti ülőgarnitúra szett állítható magasságú asztallal


VONGE 6 személyes kerti ülőgarnitúra szett állítható asztallal rendelkezik, melyet beállíthatsz  44 vagy 67 cm-re.

Az ülőgarnitúra 6 személynek alkalmas és akár tükrözhető is, ha úgy jobban illik a teraszodhoz. A VONGE 6 személyes ülőgarnitúra szett 4,3-as értékeléssel rendelkezik és a holland vásárlóktól 5 csillagos értékelést kapott:

“Az ülőgarnitúra, olyan amilyet szerettem volna, nagyon szép vastag párnái vannak!  (…) Imádom, hogy az asztal állítható!”

VONGE 5 személyes ülőgarnitúra gyorsan száradó párnákkal

Kerti ülőgarnitúra szett gyorsan száradó párnákkal


Ennek a VONGE 5 személyes ülőgarnitúrának a párnái gyorsan száradó anyagból készültek, a belsejében egy vízálló rétegnek köszönhetően, mely védelmet nyújt a víz ellen. Egy belga vásárlónk értékeli a minőséget és 5 csillagot adott a termékre: 

“Vizálló kerti ülőgarnitúra, mely megér minden pénzt.  A gyorsan száradó termék egészen vízállónak tűnik....”

VONGE állítható kerti szék

Állítható szék a teraszon az óceánnál


A VONGE kerti szék fokozatmentesen állítható háttámlával és lábtartóval rendelkezik, hogy megtalálhasd a legmegfelelőbb pozíciót a napozáshoz. Egy norvég vásárlónk 5 csillagot adott a termékre és ezt a visszajelzést adta: 

“Nagyon megvagyok elégedve a 2 VONGE állítható székemmel. Nagyon kényelmes még a magas emberek számára is! Mindenképp megéri az árát :)”

VONGE 5 személyes kerti ülőgarnitúra

5 személyes kerti ülőgarnitúra kanapéval, székekkel és asztallal


A VONGE 5 személyes ülőgarnitúra tartalmaz egy 3-személyes kanapét, 2 széket és egy asztalt. Azt tanácsoljuk, hogy a párnákat az eső és tél idején bent tárolják. Ez a kerti ülőgarnitúra 2019 óta a JYSK legjobban eladott termékei közé tartozik és reményeink szerint tartozni is fog. Ez a cseh vásárló 5 csillagot adott a termékre és így vélekedik róla :

“Nagyon kényelmes, tágas ülőhelyek. Könnyen és gyorsan összeszerelhető.”

 

Tudjon meg többet

Reflektorfényben az UGILT sorozat

Téliesítsd az erkélyed vagy teraszod

Szabadtéri étkezés és fenntarthatóbb kerti bútorok

Találd meg a tökéletes kerti ülőgarnitúrát

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.