Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
VADEHAVET nappali heverő

A reflektorfényben: VADEHAVET nappali heverő

Amikor kint úgy zuhog, mintha dézsából öntenék és csak ülni szeretnél az ablakban, nézni az esőt és álmodozni egy kicsit - miért ne tennéd ezt stílusosan? Bemutatjuk a készletünk új darabját, a fából készült VADEHAVET nappali heverőt, amely csodásan fest közvetlenül az ablak előtt.

 
A VADEHAVET az északi minimalizmus kiváló példája. A funkció és az egyszerűség tökéletes összhangja miatt szinte bármilyen belső dekorhoz illik.

A VADEHAVET kerete és lábai FSC® tanúsítvánnyal (FSC® N001715) rendelkező tölgyfából készültek. Ez azt jelenti, hogy a felhsznált faanyag felelősségtudatos erdőgazdálkodásból származik, ahol nem vágnak ki több fát, mint amennyit az erdő természetes módon ki tud pótolni. Az ülőke fakulásálló poliészterből készül, és különös figyelmet fordítottunk a részletekre, úgyhogy a nem zavarják meg látható csavarok.

Ha lágyítani szeretnéd a látványt, csak tegyél rá néhány szép párnát és meleg plédet és varázsold át a heverőt egy könnyed, kényelmes kanapévá.


A VADEHAVET minden szögből előnyösen mutat, úgyhogy a szobában akárhol elhelyezheted. Különösen szép látványt nyújt az ablak előtti részen, anélkül, hogy akadályozná a kilátást.

Többszörös funkciót képes betölteni, mint dekorációs elem, kanapéágy egy délutáni szunyókáláshoz vagy a hely, ahol közszemlére teheted a legycsinosabb takaróidat és díszpárnáidat.


A heverők stílusosak, kényelmesek és változatosak. Egy heverő kevesebb helyet foglal, mint egy kanapé, és nagy szabadságot tesz lehetővé a belső dekoráció terén. Sikkes és hasznos is: a hálószobában vagy a vendégszobában ráhajtogathatod a ruhákat vagy aláteheted a cipőket. Ha a nappaliban szükség van több ülőhelyre, nagyon jól jöhet egy heverő. A folyosón, az irodában vagy bárhol máshol is jól jöhet egy könnyed, stílusos bútordarab.


Te hová teszed majd a saját heverődet? Mondd el nekünk egy hozzászólásban.

 

Tudjon meg többet

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Útmutató: A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztása

Útmutató: A megfelelő méretű étkezőasztal kiválasztása

Színes étkezőszékek modern otthonokba

Színes étkezőszékek modern otthonokba

Dobd fel a konyhádat

Dobd fel a konyhádat