Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Skandináv dizájn széles választékkal: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Nyári paplannal jobban alszol

Nyári paplannal jobban alszol

Dátum:

Kategória: Paplanok

Címkék: Paplan, Hálószoba

A jó alvás elengedhetetlen a koncentrációképesség megőrzéséhez és az általános egészséghez. A jobb alvás érdekében érdemes két paplant használni - egy vékonyabb, hűvösebb paplant nyáron és egy meleg paplant télen.

Válassz az évszaknak megfelelő paplant

Sokan egész évben egy paplant használnak, pedig ha a meleg időben egy hűvös nyári paplant, a hideg téli éjszakákon viszont meleg téli paplant választanának, akkor sokkal kényelmesebben alhatnának.

Tálald meg nyári paplanod a JYSK-ben

Ha két külön paplant használsz, azzal a meleg paplanod is kíméled, mivel az izzadság és nedvesség nem tesz jót az anyagnak. Melegben a nyári paplanok kellemesebb alvást biztosítanak, mintha végigizzadnád az éjszakát a vastag téli paplan alatt.

A nyári paplanok pehely, toll, poliészter vagy selyemszál töltettel is elérhetőek. Az, hogy melyik töltetet választod, csak a te ízléseden múlik - mindegyik töltettel könnyűnek és kényelmesnek érzed majd nyári paplanod.

Nyári paplanok karbantartása

Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesd nyári paplanod, azt ajánljuk, hogy minden nap rázd fel. Ez segíti a pelyhek és tollak optimális sűrűségét és rugalmasságát megtartani. A hálószobát is rendszeresen szellőztetni kell, hogy a nedvesség és a verejték elpárologhasson. Ezen kívül érdemes évente párszor kimosni nyári paplanod és gyakran kiszellőztetni. Soha ne szellőztesd paplanod közvetlen napfényben, mivel ez tönkre teszi a pelyhek természetes lanolin rétegét és így a paplan veszíthet rugalmasságából.

Az alábbi képen összegyűjtöttük neked paplanjainkat töltőerő és szigetelőképesség alapján – a nyári paplanok nagy részét a ”hideg” szigetelőképesség kategóriában találod. 

paplanok minőség és töltőerő szerint