Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Karácsonyi manók és mikulások egy karácsonyra kidíszített nappaliban

Nincs karácsony manók nélkül

A karácsonyi manók olyan mesebeli teremtések, amik már réges régóta fontos szereplői a skandináv népmeséknek, ezáltal pedig a skandináv karácsonyi hagyományoknak is. Ezen oknál fogva a hagyományos skandináv karácsonyi manók modern változatai is rendkívül népszerű dekorációnak számítanak a téli ünnepek alatt. A vidám, letisztult megjelenés és a szívmelengető karácsonyi árnyalatok ötvözésének köszönhetően ezek a kis manók ideálisak kisebb, hangulatos zugok kialakítására – például a kis- és dohányzóasztalon, ablakpárkányon, a kandalló melett, vagy akár a karácsonyfán is.

Legyen szó karácsonyi manókról vagy karácsonyi elfekről, egy dolog biztos; karácsonyi örömöt varázsolnak majd az otthonodba az ünnepek alatt.

MUGGLESTEN karácsonyi manó

A MUGGLESTEN karácsonyi manó a hagyományos ünnepi manók egy modern változata. Ez a barátságos kis manó nagy piros manósapkát visel, ami alól épp csak kilóg apró orra és nagy, bozontos szakálla. A manó két méretben is elérhető: egy nagyobb, 31 cm magas és egy kisebb, 17 cm magas változatban. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod a megfelelő méretűt az ablakpárkányodra, kisasztalodra vagy bárhová, ahol úgy érzed, szükség lenne a MUGGLESTEN manó karácsonyi varázsára.

Karácsonyi manók két méretben az ablakpárkányon
Tároló kosár FRITLEV ÁTM29xMA15cm tetővel natúr
2995 Ft/db
5990 /db
Megtakarítás 50%
Skandináv karácsonyi manó szürke szakállal egy kidíszített ablakpárkányon

NABBI karácsonyi manó

Akár csak a MUGGLESTEN, A NABBI karácsonyi manó is csúcsos piros sapkával és nagy szakállal büszkélkedhet. A NABBI mindig megtalálja a legjobb helyet, ahová leülhet és lazíthat egy kicsit, kipihenve a karácsonyi csínytevések hosszú sorozatát. Kedves kis társként pedig még ünnepélyesebbé varázsolja a karácsonyi hangulatot az otthonodban.

Skandináv karácsonyi manó egy ablakpárkányon, nagy piros gyertyák mellett
Skandináv karácsonyi manó egy műnövény és lámpás mellett

MOLDAVIT karácsonyi manó

A MOLDAVIT karácsonyi manó olyan, akár a NABBI idősebb unokatestvére, nyúlánkabb testtel és jóval hosszabb lábakkal, amit piros-fehér csíkos zokni díszít. Ez a kis manó is szeret az otthon kisebb zugaiban üldögélni, és mint általában a karácsonyi manók és elfek, ő is piros, csücskös sapkát visel és nagy, fehér szakálla van.

Karácsonyi manó nagy, piros csücskös sapkával és csíkos zokniban
Karácsonyi manó nagy szakállal, piros sapkában és csíkos zokniban

Karácsonyi rénszarvas

Nem a karácsonyi manók a Télapó egyetlen megbízható segítői a karácsonyi ünnepek alatt. A Mikulás dolgos rénszarvasa, RAN is bőven kiveszi a részét az ünnepi készülődésből. Mindegy, hogy karácsonyi manókró, elfekről vagy rénszarvasokról van szó - ezek a barátságos, puha pajtások társaságot nyújtanak majd a karácsonyi ünnepek alatt.

Ünnepi hangulatú karácsonyi rénszarvas

Az ilyen és hasonló puha karácsonyi kiegészítők ideálisak az ünnepi hangulat és öröm megteremtésére - azonban nem ők az egyetlenek, akik képesek erre. Olvasd el cikkünket, hogyan dekorálhatod otthonod külterét karácsonyi díszekkel, és hogyan teheted azt biztonságosan.

Tudjon meg többet

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Hol szárítsunk ruhát télen?