Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Karácsonyi manók és mikulások egy karácsonyra kidíszített nappaliban

Nincs karácsony manók nélkül

A karácsonyi manók olyan mesebeli teremtések, amik már réges régóta fontos szereplői a skandináv népmeséknek, ezáltal pedig a skandináv karácsonyi hagyományoknak is. Ezen oknál fogva a hagyományos skandináv karácsonyi manók modern változatai is rendkívül népszerű dekorációnak számítanak a téli ünnepek alatt. A vidám, letisztult megjelenés és a szívmelengető karácsonyi árnyalatok ötvözésének köszönhetően ezek a kis manók ideálisak kisebb, hangulatos zugok kialakítására – például a kis- és dohányzóasztalon, ablakpárkányon, a kandalló melett, vagy akár a karácsonyfán is.

Legyen szó karácsonyi manókról vagy karácsonyi elfekről, egy dolog biztos; karácsonyi örömöt varázsolnak majd az otthonodba az ünnepek alatt.

MUGGLESTEN karácsonyi manó

A MUGGLESTEN karácsonyi manó a hagyományos ünnepi manók egy modern változata. Ez a barátságos kis manó nagy piros manósapkát visel, ami alól épp csak kilóg apró orra és nagy, bozontos szakálla. A manó két méretben is elérhető: egy nagyobb, 31 cm magas és egy kisebb, 17 cm magas változatban. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod a megfelelő méretűt az ablakpárkányodra, kisasztalodra vagy bárhová, ahol úgy érzed, szükség lenne a MUGGLESTEN manó karácsonyi varázsára.

NABBI karácsonyi manó

Akár csak a MUGGLESTEN, A NABBI karácsonyi manó is csúcsos piros sapkával és nagy szakállal büszkélkedhet. A NABBI mindig megtalálja a legjobb helyet, ahová leülhet és lazíthat egy kicsit, kipihenve a karácsonyi csínytevések hosszú sorozatát. Kedves kis társként pedig még ünnepélyesebbé varázsolja a karácsonyi hangulatot az otthonodban.

Skandináv karácsonyi manó egy ablakpárkányon, nagy piros gyertyák mellett
Skandináv karácsonyi manó egy műnövény és lámpás mellett

MOLDAVIT karácsonyi manó

A MOLDAVIT karácsonyi manó olyan, akár a NABBI idősebb unokatestvére, nyúlánkabb testtel és jóval hosszabb lábakkal, amit piros-fehér csíkos zokni díszít. Ez a kis manó is szeret az otthon kisebb zugaiban üldögélni, és mint általában a karácsonyi manók és elfek, ő is piros, csücskös sapkát visel és nagy, fehér szakálla van.

Karácsonyi manó nagy, piros csücskös sapkával és csíkos zokniban
Karácsonyi manó nagy szakállal, piros sapkában és csíkos zokniban

Karácsonyi rénszarvas

Nem a karácsonyi manók a Télapó egyetlen megbízható segítői a karácsonyi ünnepek alatt. A Mikulás dolgos rénszarvasa, RAN is bőven kiveszi a részét az ünnepi készülődésből. Mindegy, hogy karácsonyi manókró, elfekről vagy rénszarvasokról van szó - ezek a barátságos, puha pajtások társaságot nyújtanak majd a karácsonyi ünnepek alatt.

Ünnepi hangulatú karácsonyi rénszarvas

Az ilyen és hasonló puha karácsonyi kiegészítők ideálisak az ünnepi hangulat és öröm megteremtésére - azonban nem ők az egyetlenek, akik képesek erre. Olvasd el cikkünket, hogyan dekorálhatod otthonod külterét karácsonyi díszekkel, és hogyan teheted azt biztonságosan.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei