Dohányzóasztal minden nappaliba

A dohányzóasztal vagy kisasztal praktikus és stílusos eleme a nappaliknak. A dohányzóasztal helyet adhat a dísztárgyaknak, például magazinoknak, vázáknak és gyertyáknak, de egyaránt funkcionális célt is szolgál, például a távirányítók, egy csésze kávé vagy éppen olvasott könyv számára. A JYSK választékában számos különböző méretű, formájú és színű kis- és dohányzóasztalt talál, legyen szó kerek vagy szögletes, több elemből álló vagy tárolós darabokról. Kínálatunkban talál például üvegből, bambuszból, tölgyből vagy fémből készült bútorokat, így egyszerűen kiválaszthatja a nappalijához illőt. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Változatos méretű és dizájnú dohányzóasztalok

Nappalink otthonos és hangulatos teret kell, hogy jelentsen számunkra, ezért fontos, hogy azt a saját ízlésünknek és igényeinknek megfelelően rendezzük be. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő kis- vagy dohányzóasztal, amely egyszerre szolgál esztétikai és funkcionális célokat. Egy dohányzóasztallal kifejezhetjük a stílusunkat és összehangolhatjuk a teret, azonban fontos, hogy az a kényelmi elvárásainknak is megfeleljen. Ehhez van néhány szempont, amit meg kell fontolnunk a vásárlás előtt. Például, hogy hová kerül majd a kisasztal vagy dohányzóasztal? Kialakításuktól és méretüktől függően a JYSK bútorai nem csak a nappaliba ideálisak, de akár a hálószobába éjjeliszekrényként vagy a dolgozószobába egy karosszék mellé. Egy másik fontos szempont a dohányzóasztal anyaga, színe és stílusa. Fontos, hogy új bútorunk passzoljon a már meglévőkhöz, és segítségével összehangolt teret hozzunk létre. A JYSK választékában egyaránt találhat üvegből, fémből, tölgyből, bambuszból és más anyagokból készült darabokat is, akár több elemből álló változatban. Egy dohányzóasztal emellett jó módja lehet annak, hogy színt vigyen az otthonába. Amennyiben azonban nem szeretne bevállalni egy színesebb árnyalatú asztalt, bátran kiemelheti azt a ráhelyezett dísztárgyakkal is. A JYSK választékában számos különféle gyertyát vagy vázát talál, amelyet tovább színesíthet egy friss csokor virággal vagy műnövénnyel. 

A választott dohányzóasztalt gyakran a nappali mérete határozza meg. Kisebb területű helyiségekben érdemes lehet kerek dohányzóasztalt választania, amely akár a sarokba helyezve is jól mutat. Amennyiben otthonában nagy a tér, de mégis a kisebb dohányzóasztalokat kedveli, érdemes lehet több kisebb elemből álló asztalt választania, vagy akár párosítania az Önnek tetszőeket. Ez modern megjelenést kölcsönöz a nappalijának, de egyben a nagy felület funkcionális előnyét sem veszíti el. Azonban a nagyobb dohányzóasztalok is lehetnek egyszerre stílusosak és praktikusak. A JYSK választékában található modellek többsége tárolórésszel rendelkezik az asztallap alatt, ahol könyveit és magazinjait helyezheti el, amikor azokra éppen nincsen szükség. Egy nagyobb asztal a családdal és barátokkal töltött estékhez is ideális, ugyanis bőven hagy helyet egy társasjáték felállításához vagy egy kártyapartihoz.