Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nappali/étkező rózsaszín fali vitrinnel, szürke kanapéággyal, bambusz paravánnal, bambusz asztalokkal és szürke étkezőszékekkel

MINDFUL GARDEN - a trend pozitív energiákkal

A JYSK-nél három új trenddel készülünk a 2021-es őszi/téli szezonra: Ezek a RESET BASIC, az INFUSION és a MINDFUL GARDEN. 

A MINDFUL GARDEN trend, amely pozitív és széleslátókörű nyitottsággal közelíti meg a régi klasszikusok felelevenítését. Az otthoni életet ünnepli. Egy kisebb otthonban is rengeteg lehetőség van tárolóhelyek kialakítására és otthonos, meghitt kis zugok megteremtésére. Tegyél egy vázát vagy egy szál gyertyát az asztalra, dőlj hátra a kétszemélyes LISELEJE kanapén, és engedd meg magadnak a luxust, hogy elfoglald az egészet.

Kétszemélyes rattan kanapé székpárnákkal és hátpárnákkal, bordó pléddel és kerek kisasztallal
Kanapé LISELEJE natúr
Kanapé LISELEJE natúr
Megtakarítás 23%
57500 Ft/db
74900 /db
Megtakarítás 23%
Csak online


A formatervezés harmonikus kompozícióknak nyit teret. A fém és az üveg együttese ipari hatást kelt. Az ASSENS falipolc barackrózsaszínje ezt egy csepp nőiességgel egészíti ki.

Barackszínű falipolc üvegtálakkal, bögrékkel és tárolódobozokkal


Ugyanezt a hatást elérheted a különböző alapanyagokból készült bútorok egymás mellé helyezésével is. Kombináld a SAKSILD bambusz sminkasztalt a kárpitozott GISLEV puffal, amelynek beépített tárolórekesze van. 

Bambusz sminkasztal tükörrel és puff tárolórekesszel
Sminkasztal SAKSILD tükörrel bambusz
42500 Ft/db
59900 /db
Megtakarítás 29%
Puff GISLEV 65x36 tárolórekesszel szürke
20000 Ft/db
26900 /db
Megtakarítás 25%


Egy apró otthonban a korlátozott mennyiségű térből kihozhatod a maximumot néhány okos megoldással, a LANGEBJERG paravánt például használhatod térelválasztóként.

Bambusz paraván térelválasztóként nappali és étkező között


A MINDFUL GARDEN trend középpontjában a nyomott minták és érdekes felszínek állnak, amelyek meghitt kis fészekké varázsolják a lakást a bent töltött napokon. A szürke PARADIS kanapéágy ideális kis otthonokba, és néhány díszpárnával és egy pléddel még kellemesebbé tehető.

Rózsaszín fali vitrin, szürke kanapéágy és bordó kisasztalok


A virágok ismét divatossá válnak, de ezúttal füvekkel kombinálva, vadnövény hatású, megkapó kompozíciókban. Rendezz el egy csokrot egy rusztikus üvegben, mint például az YNGVE, vagy tegyél egyetlen szálat vagy ágat az elegáns DENNO vázába. 

Bambusz konzolasztalok összetolva étkezőasztallá étkezőszékekkel


Az új színek, mint például a LOOK IN vitrin nőies fáradt rózsaszínje, megérdemlik, hogy a mindennapjaink részévé váljanak.

Rózsaszín fali vitrin


A MINDFUL GARDEN a múltban gyökerezik, de a jövő felé kacsintgat; ezek a téli színek nem könnyen definiálhatók, de éppen ezért különlegesek.

Meríts inspirációt a JYSK másik két új téli trendjéből is: INFUSION és BASIC RESET

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Készülj fel vendégek fogadására

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Ez a különbség a kisasztal és a dohányzóasztal között