Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Japandi stílusú bútorkollekció tömör fenyőből, lágy, semleges színekben

Ismerd meg a Japandi stílust a SOLLERUP kollekción keresztül

A SOLLERUP kollekció nemrégiben került a választékunkba, azonban máris az egyik legnépszerűbb bútorcsalád. A kollekció merész, világos árnyalatú tömör fenyőből készült, amelynek nyers felületén egyenletes geometrikus mintát alkot a fa saját természetes erezete. Ezen stíluselemek segítségével a  kollekció harmonikus módon ötvözi az egyszerű, tiszta formákat a természetes anyagokkal és a semleges színekkel – amely a nappali heverő párnáinak huzatán is megjelenik – ez a névjegye a méltán népszerű Japandi stílusnak, amelyből a SOLLERUP kollekció meríti az ihletet.

Mi a Japandi stílus? 

A Japandi egy stílusfilozófia, amely a Skandináv és a Japán esztétikai elemeket kombinálja. A stílus eszenciája a minimalizmuson, az egyszerűségen, a tiszta vonalakon és a semleges színek használatán alapul, amely harmonikus, nyugodt és pihentető összképet alkot, amely egyesíti a Japán dizájn eleganciáját a Skandináv stílus funkcionális kényelmével. 

Habár első ránézésre a legújabb trendi őrületnek tűnhet, a Skandináv és Japán stílusok által egyszerre inspirált dizájn nem egy újkeletű koncepció. Kombinálva a tradicionális Japán enteriőrök békés, harmonikus eleganciáját a Skandináv stílus egyszerűségével, ez a párosítás összehoz két alapvetően eltérő lakberendezési irányzatot, amellyel modern, világos, nyugodt és pihentető teret hoz létre. A Japandi legfőbb ismertetőjele a hangsúlyos, természetes anyagok használata, amely napjainkban ismét egyre populárisabb, aminek köszönhetően a rattan beltéri bútorok az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Lágy bézs hátpárna  Japandi stílusú tömör fenyő nappali heverőn
Sarokasztal polcokkal tömör fenyőből
Lágy bézs színű ülőpárna Japandi stílusú tömör fenyőből készült nappali heverőn

A harmóniára és a tiszta, geometrikus formákra helyezett hangsúllyal a SOLLERUP bútorcsalád darabjaiban használt tömör fenyő nyers, kiemelkedő pompájában képviseli a minimalista megközelítésű lakberendezést, amelyről a Japandi stílus nevezetes.

Dekoráld otthonodat semleges színekkel

Akár a halványabb zöldek, finom kék tónusok, a szürke visszafogott árnyalatai, vagy bármely másik szelíd szín a kedvenced, a SOLLERUP kollekció – csak úgy, mint a Japandi stílusban készült bútorok és dekorációk általánosságban – kiváló alapot képeznek az otthonod semleges, nyugalmat árasztó színekkel való berendezéséhez. A kollekció kifejezetten ideális választás a bézs álom szerelmeseinek is, ahogy azt a lenti kép is tökéletesen ábrázolja. 

Japandi stílusú kiegészítők, amelyek jól harmonizálnak a SOLLERUP kollekcióval

Ha szeretnéd a SOLLERUP kollekció egyszerű és letisztult megjelenését stílusosan kiegészíteni, akkor dekoráld az otthonod olyan hangsúlyos darabokkal, amelyek szépen belesimulnak a Japandi semleges, természetes összképébe. Erre kiválóan alkalmas a dekoratív hangulatvilágítás, a dohányzóasztalok vagy sarokasztalok, és általánosságban a visszafogott dekoráció. Ha ihletet szeretnél meríteni, nézelődj a lenti termékek között.

Tudjon meg többet

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

A függönyök segíthetnek kívül tartani a zajt, a hőséget és a hideget is

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Reflektorfényben: az EGEDAL kollekció

Reflektorfényben: az EGEDAL kollekció

A beszerző kedvenc függönyei

A beszerző kedvenc függönyei