Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
LIMHAMN háromszemélyes kanapé

LIMHAMN: egy stílusos és modern kanapé

Büszkén mutatjuk be válogatásunk egyik legújabb tagját, a LIMHAMN kanapét.

Ez a bútordarab egy csodás példája annak az őszi trendnek, amit mi úgy nevezünk: „The Thinker”. A trend a skandináv életmód klasszikus minimalizmusát ragadja meg. A kék, szürke és fekete színek mellett nincs semmi kontraszt, ami megzavarhatná a nyugalmat. Az időtlen és stílusos árnyalatok modernt és régit olvasztanak egybe, tökéletes atmoszférát teremtve a gondolkodáshoz.

 


 

Háromszemélyes és kétszemélyes kanapé

A LIMHAMN kanapé egyszerűsége és harmóniája tiszta. Teljesen készen érezik meg hozzád, hogy stílust és hűvös letisztultságot hozzon magával az otthonodba. Oda teheted a kanapét, ahová csak szeretnéd – akár teljesen szabadon a szoba közepére is, mivel minden szögből jól mutat. Mindössze annyit kell tenned, hogy gumicipőt húzol a fekete lábakra és behelyezed a hátsó párnákat.

 


A poliészter huzat (amelynek értéke 48.000 a Martindale-skálán) ellenáll a csomósodásnak és a fakulásnak. Magas tűrőképességű habmagos párnáival a LIMHAMN kanapé szinte várja, hogy hátradőlj rajta és hosszú évekig élvezd a kényelmét.

 

 

 

 

 

 

 


A LIMHAMN kanapé elérhető kétszemélyes, háromszemélyes és háromszemélyes fekvőfoteles változatban (jobbra vagy balra néző fekvőfotellel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudjon meg többet

Reflektorfényben: az EGEDAL kollekció

A beszerző kedvenc függönyei

Készülj fel vendégek fogadására

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció