Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kisasztalok üveg vázával, teamécsessel és szoborral, rattan kanapé párnákkal és pléddel, zöld kaspó műnövénnyel

Letisztult skandináv stílus Nordic Mood termékekkel

Gyakran az apró részletek segítenek abban, hogy az otthonunkat egységesnek érezzük. Ez az elképzelés ihlette a JYSK néhány új termékét is.

A termékek közül több is remekül bevethető a lakás különböző részein, ilyen például a VALDEMAR márvány tálca. Használhatod a konyhában olajok és fűszerek tárolására, vagy a fürdőszobában, ahol elhelyezheted rajta a különböző hajápoló termékeket.

 

A nappaliba vagy a hálószobába olyan dekorációkat is elhelyezhetsz, mint a HANSE teamécses tartó vagy a JOAR dekoratív tálca, ami tengerifűből készült.

„A HANSE az egyik új dekorációnk, egyszerű formatervvel de annál több felhasználási lehetőséggel. Használható teamécsessel vagy gyertyával is. Formája és csillogó felülete elegáns és egyszerű megjelenést kölcsönöz neki, ezért önmagában is jól mutat dekorációként” – mondja Tina Nymann, a JYSK kategória beszerzője.


Az elegáns megjelenés az új GUSTAF padlóváza vonalaiban is felfedezhető. Anyagában érdekesen keveredik a nyers kő a fényes külsővel. A vázát egy retro stílus ihlette, amely remek egyensúllyal ötvözi a nyers anyagot és az egyszerűséget.

Organikus megjelenés

A termékeket a természetes formák és anyagok ihlették. A GRAVMYRT bézs színű díszpárna például érdekes érdes textilmintával rendelkezik, amely tökéletesen passzol a bézs/világosbarna TUSENFRYD plédhez, ami egy kockás többszínű változatban is kapható.

 

Az új műnövényekkel még több színt vihetsz az otthonodb, melyek természetes/organikus hangulatú termékekkel is kombinálhatók.

„A STEFAN felakasztható kaspó tengerifűből készült, és ott is használhtod ahol nincs polc vagy egyéb hely a növény számára. Kiválóan kombinálható például az ASGAR műnövényünkkel” – mondja Tina Nymann.

 

A SYLVESTER vázával is feldobhatod otthonodat, amely organikus formájával egyszerű minimalista stílust ad majd a szoba hangulatához. Pár szál virággal is szép, de önmagában is remek dísz.

 

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció