Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hotel stílusú hálószoba

Így varázsolj luxus hotelszobát a hálószobádból!

Nincs is jobb érzés egy hosszú városnézés után lepihenni egy modern, dizájnos elemekkel felszerelt hotelszobában. A szoba megfelelő kialakítása és a színkompozíciók segítenek relaxálni, és felkészülni a következő kalandhoz. A rend is nagyon fontos tényező, hiszen biztos te is ismered azt a felemelő érzést, amikor a szoba ahova belépsz, teljesen rendezett (persze ez csak addig marad így, amíg ki nem pakolsz).

A mai rohanó világban minden elfoglalt embernek szüksége lehet egy kis luxusra otthon, így kikapcsolódhat és nem kell drága repjegyekre költenie ahhoz, hogy újra nyaraláson érezhesse magát. Néhány egyszerű kiegészítővel a luxus dizájn kialakítása nem jelent akadályt ha csak egy 40 m2-es városi kislakásban vagy éppen egy vidéki kertesházban élsz.  

Néhány tippel szeretnénk neked segíteni, hogy a hotelszoba atmoszféra kialakítása a lakásodban ne tűnjön lehetetlen küldetésnek!
 

A színek dinamikája 

A hotelszobák színösszeállítása gyakran a színek különböző árnyalataival játszik, hát tedd te is ezt! Így nagyon egyszerűen varázsolhatsz meghitt és kiegyensúlyozott környezetet, nem beszélve arról, hogy hálószobádhoz könnyebben tudsz kiegészítőket is beszerezni. A rózsaszín és a piros színkompozíciók a nőies hálószoba kialakításában segítenek, míg a barna, zöld és kék pasztell színek és árnyalataik egy megnyugtató, wellnes hétvége hangulatot biztosítanak. Próbáld kerülni az élénk színeket a hálószobádban, hiszen ezek az energiával teli vibráló színek nem igazán segítenek a pihenésben.
 


Mielőtt még elkezdenéd az átalakítást, mindenképp tervezd meg előre, hogy milyen színeket és milyen stílust szeretnél. A hálószobád az a hely, ahová elmenekülhetsz a mindennapi gondok elől, így nagy figyelmet kell ennek a kialakítására fordítani. Ne felejtsd el, hogy ez a te hálószobád, csakis olyan stílust válassz, ami neked tetszik! 

 

Helyezz el hosszú függönyöket az ágyad körül

 

 

A hosszú függönyök segítenek a bensőséges atmoszféra kialakításában. Ezek segítségével kialakíthatod a saját kis magánszigetedet, így elkülönül az ágyad a szoba többi részétől, tökéletes helyszínt biztosítva a pihenéshez.

Mit tegyél akkor, ha ez nehézkes mivel nem annyira tágas a szobád? A függönyöknek számos más funkciója is lehet: kialakíthatsz egy saját kis sarkot magadnak, ahol a babzsákodban elhelyezkedve kényelmesen olvasgathatsz, vagy akár a szennyesládán felhalmozódott ruhakupacot is eltakarhatod vele. Ha attól félnél, hogy a függönyök miatt kisebbnek tűnne a szobád, erre is van megoldásunk. Csak egy nagyobb tükör kell valamelyik központi falra, és máris megoldódott a probléma. Akármelyik variációt választod, a bensőséges hangulat garantált! 

Kiegészítők az ágyadhoz

Szerezz be stílusos ágytakarót, ami illik az ágynemű színéhez, stílusban valamennyire mégis eltér tőle, így el tudod kerülni azt, hogy a kettő teljesen egybeolvadjon. Így ha csak egy rövid délutáni szundításra vágysz, nem probléma ha az utcai ruháddal dőlsz bele a kényelmes ágyadba. 

Legutolsó sorban a díszpárnák is segítenek a hotelszoba stílusának létrehozásához. Itt már használhatsz élénkebb színeket is, hiszen ezekkel éjszaka nem találkozol. A díszitéstől eltekintve nagyon kényelmesek is, egy kis sorozatnézéshez nagyon jól jönnek a nagyobb méretű díszpárnák. 


Bon voyage!

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei