Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Fényűző és felelősségteljes fürdőszoba

Fényűző és felelősségteljes fürdőszoba

Sokunknak a zuhany alatt töltött idő az, amikor igazán fel tudunk töltődni a nap során. Attól a pillanattól fogva, amikor megszólal az ébresztőóra, egészen addíg, amíg le nem fekszünk aludni - felöltözünk, közlekedünk, dolgozunk, vásárolunk, vacsorát főzünk, mosogatunk, és másnap az egészet újrakezdjük. Akinek kicsi gyerekei vannak, a zuhany alatt vagy a fürdőkádban töltött percek az egyedüli idő a magányra. Miért is ne fordítanál egy kicsivel több figyelmet ezekre a drága pillanatokra?

A SCANDINAVIAN SENSE nevű kollekciónk segít eltávolodni a valóságtól egy szép kis kunyhóba a tengerparton egy meleg nyári napon – csak teríts magadra egyet a puha, vastag pamutból készült törölközőink közül.

 

A törölközők csúcsminőségűek, szépen tervezettek, és a természet és az emberek tiszteletével készültek. Úgy válogathatod össze a különböző színeket, ahogy csak szeretnéd - teremts velük egy kis oázist a fürdőszobádban!

Tegyél a padlóra egy kényelmes fürdőszobaszőnyeget, hogy ne kelljen egyenesen a csempére lépned.

 

Egy helyes választás

A SCANDINAVIAN SENSE lakástextileket a skandináv környezet és az egyszerű életmód inspirálta. A puha, természetes pamut érett színei és finom mintái a békesség és nyugalom érzését hozzák el a fürdőszobádba - és ki ne szeretné ezt?

A SCANDINAVIAN SENSE neve a JYSK skandináv gyökereire és a minimalista stílusra utal, magyarázta el Line Skaaning Lindskov, a Választék- és Dizájnkoordinátorunk.

"A SCANDINAVIAN SENSE visszafogott luxust kínál a vásárlóknak. Az új pamut textíliák szépek és tapintásra is kellemesek, anélkül, hogy hivalkodóak lennének. A természetes pamut és a skandináv minimalizmus olyan wellnesshangulatot kelt, amelyet azt gondoljuk, sok vásárlónk szeretne majd hazavinni."

 


A felelősségteljes gondolkodás elvét a csomagolás megtervezésénél is szem előtt tartottuk. A papír címkék FSC® hitelesített fából készültek, a textilzsákok pedig GOTS hitelesített pamutból.

Bővebben a GOTS hitelesített organikus pamutról

A SCANDINAVIAN SENSE fürdőszoba-és hálószobatextilek mindegyike 100%-ban GOTS hitelesített organikus anyagokból van. A sorozat minden tagja csúcsminőségű pamutból, selyemből, lenből vagy gyapjúból készült és a GOTS (Globális Organikus Textilstandard) címkéjét viseli. A GOTS hitelesítés a minőség garanciáján kívül azt is jelenti, hogy a termékek a környezetvédelmi előírások figyelembevételével készültek.

Emellett minden SCANDINAVIAN SENSE lakástextil renndelkezik OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal is, amely a világ vezető egészségügyi osztályozási rendszere.

 

Tudjon meg többet

Tartsd magad melegen zuhanyzás után

Alakítsd át a fürdőszobát költséghatékonyan

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Fürdőszoba inspiráció a Nordic Mood kollekcióval

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.