Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Csillagjegyek és a hozzájuk illő színek: Bak

Csillagjegyek és a hozzájuk illő színek: Bak

 

Sokszor nehéz és hosszadalmas folyamat eldönteni, milyen színeket használjunk otthonunk díszítéséhez. Sokan állandóan kutatnak és kísérletezgetnek, míg mások pillanatok alatt képesek dűlőre jutni. Ha legközelebb új kiegészítőket vagy bútort kell választanod, miért ne merítenél hát ihletet a horoszkópodból? Szakértők szerint minden állatövi jegyhez tartozik egy szín, tehát a csillagjegyed eldöntheti, hogy melyik szín a legjobb a te számodra.

 

 

A Bak személyiség tökéletes színei

Ha december 21-e és január 20-a között születtél, a te csillagjegyed a Bak. A Bakok tipikusan elfoglaltak, fesztelenek és szorgalmasak. Bakként valószínűleg türelmes vagy és hiszel abban, hogy a jó dolgok idővel megérkeznek, ha várunk rájuk. Fegyelmezett vagy és szeretsz egy kicsit előre tervezni, holnapra és a következő három-négy évre is. A szürke és a természetes barna tökéletesen illenek a Bak személyiséghez, és ráadásul, sosem mennek ki a divatból. A tökéletes árnyalat kiválasztása talán nem a legkönnyebb feladat, de ha valaki képes rá, az egy Bak.

A skandináv design olyan, mintha Bakok készítették volna Bakoknak. A szürke árnyalatok, amelyekbe itt-ott fafelületek keverednek, semmi nem vonja el a figyelmedet a fontos gondolatokról. A skandináv bútortervezés mindig a funkciót tartja szem előtt, fölösleges sallangok nélkül; néha egészen minimalista is lehet. A LIMHAMN kanapé egy jó példa erre.

 

 

 

 

 


Ne feledd a szigorú hangulatot fellágyítani néhány puha színnel és sok textíliával. Ha inkább a természetes barna színek vonzanak, a fa (dió és pácolt tölgy) vagy a rattan bútorok, mint például a LISELEJE karosszék, megfelelőek lehetnek számodra.

 

 

 

 

 


A Bak jegy természetes, relaxáló színvilágát kicsiben is felfedezheted. Próbáld ki, hogy illik-e a stílusodhoz apró dekorációinkkal, mint például a szürke GERMUND gyertyatartókkal.

 

 

 

 

 


Vagy teremts nyugodt hangulatot a szobádban a FRANK üvegvázával. A lehetőségek határtalanok, és ha kiegészítőkkel alakítod át az otthonod arculatát, könnyű (és olcsó is) időnként új stílusokat és hangulatokat kipróbálni.

 

 

 

 

 


Kövesd blogunkat további bejegyzésekért az állatövi jegyekről és ezek tökéletes színeiről!

 

 

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Európai karácsonyi hagyományok

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.