Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fehér ágyneműhuzat kis sárga virágokkal

Beszerzőnk 3 kedvenc ágyneműje

Dátum:

Kategória: Alvás, Inspiráció

Címkék: alvás, ágynemű

Az otthonodban fontos, hogy minden helyiség kényelmes és kellemes legyen, de az ágyneműhuzat különösen jó arra, hog egy kis extra luxust csempéssz vele a mindennapokba. A hálószoba külseje fontos a lelki béke érdekében, és a puha, selymes huzat érintése a bőrödön segít ellazulni, amikor eljön a pihenés ideje.

Az új szezon új ágyneműhuzatok érkezését jelenti a JYSK-ben. Megkérdeztük a mi képzett Kategóriamenedzserünket, Kathrine Møller Vinthert, hogy neki mik a kedvencei az új választékunkból, és szokás szerint néhány csodás terméket mutatott be nekünk.

HELENE – nosztalgikus hangulat 

Fehér ágyneműhuzat kis sárga virágokkal

 

"A fehér alapon apró nyomtatott virágmintás HELENE enyhén fényes és érintésre sima. Ez az egyszerű, csinos, naiv sárga virágmintás 100% pamutszatén ágynemű az ártatlanabb korokat idézi, amikor a nyári ligetben sétáltunk és limonádét ittunk az árnyékban, és amikor nyitott ablaknál feküdtünk le aludni a ragyogó nyáréji északi ég alatt, és a madárdalt hallgattuk elalvás közben” – modja Kathrie álmodozó tekintettel.

ELLEN – mindent a színről és az anyagról

Világos lila és zöld ágyneműhuzat

 

"Az ELLEN 100%-ban puha pamutból készül; ez egy nagyon egyszerű, egyszínű dizájn, amit bátran használhat ki-ki a maga stílusa szerint. A 70-es éveket idéző sárga, a halványlila vagy a halványzöld bármilyen szobába illik és modern, fiatalos, friss külsőt kölcsönöz annak. Egyfajta módon ez az egyszerűség is segíthet ellazulni és egy kicsit befelé figyelni: semi mozgalmas minta vagy zavaró részletek, csak a letisztult szín és anyag.”


OLIVIA – utazz vissza az időben

Hálószoba ággyal, paplannal, párnával és ágyneműhuzattal

 

"Az OLIVIA kedves, lila alapon zöld és sárga virágos-gallyas mintája művésziségével a 70-es éveket idézi, anélkül, hogy elvesztené modernségét. 100%-ban pamutperkálból készül, ami a legjobb minőségű pamutanyag. Az OLIVIA ropogós érintésű, strapabíró ágyneműhuzat, amely még sok évig veled marad” – fejezi be bemutatóját Kathrine.

Olvass tovább a csúcsminőségű SCANDINAVIAN SENSE ágyneműhuzat-kollekcióról