Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Peach fuzz árnyalatú étkezőszékek és dekoratív tál

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A Pantone idei év színe a "Peach Fuzz" - a bézs, az őszibarack és a rózsaszín lágy, de ugyanakkor erőteljes keveredése. 

A Peach Fuzz egy fiatalos, optimista, meleg és gyengéd szín. "Olyan árnyalatot kerestünk, amely tükrözi belső vágyódásunkat a közelség és kapcsolódás iránt, így esett a választás egy melegséget és modern eleganciát sugárzó színre." - fogalmazott Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute™ Ügyvezető Igazgatója. Ahogy Leatrice is megfogalmazta, mindannyian vágyunk valódi emberi kapcsolatokra és az élet örömeinek megosztására. A Peach Fuzz egy olyan árnyalat, amely tükrözi az együttérzés és a közösség erejét, valamint könnyedén elegyedik benne a fiatalság és az időtlenség.

Csempészd az otthonodba a Peach Fuzz árnyalatát

Nem kell a falakat barackszínűre festened, hiszen néhány feltűnő bútor és kiegészítő hozzáadásával visszafogottan viheted be a Peach Fuzz életérzését az otthonodba. Elegendő néhány tekintetet vonzó központi elem, például nagyobb díszpárnák, puha plédek, ágyneműk, vagy néhány élénk színű étkezőszék, egy szép váza az asztal közepén - a lényeg, hogy az összhatás ne legyen túlzsúfolt. Kiegészítésképpen olyan árnyalatú dekorációt szerezz be, ami jól illik a Pantone Peach Fuzz színéhez - törtfehér, bézs, homok, vagy a rózsaszín halványabb, visszafogott árnyalatai.

A lágy, visszafogott, semleges színek, például a bézs, halvány babarózsaszín és a törtfehér jól illenek a Peach Fuzz árnyalatához, mert a színek játékos kontrasztja kiegyensúlyozott és finom összképet teremt.

Számos további lakberendezési témájú ötletet és inspirációt találsz ide kattintva, vagy nézd meg lakberendezési termékeink széles választékát.

Forrás:

https://www.pantone.com/color-of-the-year/2024

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül