Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
fonott kaspók és kerti lámpások

Alakíts ki egy meghitt sarkot fonott kaspókkal és kerti lámpásokkal

Mindenhol megjelent már - a nappaliban, az ebédlőben, és most már a teraszon és az erkélyen is. Természetes eleganciával olvad a környezetbe, és organikus hangulatot ad a dekorációnak. Természetesen a fonott trendről van szó, amely mostanra már a külső terekre is átterjedt. Van valami csodaszép a fonott és szőtt darabokban, amelyek kézművesmunkának tűnnek. Életet kölcsönöznek az erkélynek vagy terasznak, textúrájuk és formájuk egyformán gyönyörködteti a szemet. 

A kézzel fonott felületek jól illenek más anyagokhoz, pl. a BEDER pad kötélanyagához, vagy az IBISHUSE fekete fém kerti lámpáshoz.


A "fonott" nem feltétlenül jelent vesszőkosarat vagy rattant - és nyugodtan kombinálhatod is egymással a különböző anyagból készült fonott tárgyakat, biztos sikerrel. Mi itt a vízhantlan polyrattanból készült SVANE kerti kaspókat kombináltuk a SANSEBIE szürke Kubu kaspókkal és a bambuszból készült EGEHJORT lámpával.


Varázsold az erkélyt vagy teraszt a saját kis szentélyeddé a fonott trenddel. Az ehhez hasonló természetes díszítésű virágtartók jól illenek a fűszer-és dísznövényekhez, amelyek jól érzik magukat a teraszon. Leginkább a bazsalikomot, oreganot, kakukkfüvet és rozmaringot javasoljuk, így mindig rendelkezésre állnak a főzéshez a friss fűszerek. A levendula is jó választás: jó az illata, csinosak a virágai, és ráadásul még rendkívül szívós is.

 

A meleg nyári éjszakákon, amelyekről mind álmodozunk, élvezheted a fény játékát a teraszon a BRUSHANE lámpás jóvoltából. Dőlj hátra egy bögre itallal, és merülj el a gondolataidban.

Kellemes szabadtéri szezont kíván a JYSK!

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket

Útmutató: Hogyan válaszd ki a megfelelő kerti széket