Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

Két példa arra, hogy hogyan tudod térelválasztó függönyöket: Hálószobának és irodának.

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

Függönyöket  több célra is felhasználhatod az otthonodban. Nem csak megvédenek a naptól, vagy akár bent tartják a hideget, meleget, hanem privát szférát is biztosítanak. Használhatod ugyancsak akár a szoba közepén, különböző terek kialakítására.

Alakíts ki egy hálószobát a nappaliban 

Amikor a gyerekek felnőnek, szükségük lesz egy saját szobára, így megmarad számodra a nappali. Ha egy nagyobb nappalival rendelkezel, alakíts ki egy helyet az ágyadnak függönyöket használva. Lógasd le a függönyt a mennyezetről, ezzel elválasztva a szobát és így ki is alakítottál egy kis sarkot az ágyad számára. Ha nincs kedved bevetni az ágyadat a nap folyamán, egyszerűen csak húzd össze a függönyt. 

Menj biztosra a színnel és olyat válassz, ami megnyugtató számodra és illik is hozzád. Az AUSTRA  több különböző színben elérhető. 

A rózsa színű függöny alkalmas a hálószoba és a nappali különválasztására


Zárd ki a dolgozószobát a látképből 

Használhatod a függönyöket arra is, hogy kizárd a dolgozószobádat azokon a napokon az otthonodban, amikor nem kell dolgoznod. 

Egy nagy nappaliban valószínűleg szentelnél egy kis helyet home officenak is. De a szabadnapokon vagy munka után, ki szeretne a feladatokra és a teendőkre gondolni? Egyszerűen húzd össze a függönyöket és máris meg tudod szüntetni az irodád látványát. Akárcsak a szürke ANTEN  stílusos és sok színhez is passzol, szép háttérként is szolgálhat az online meetingeiden.

A világosszürke függöny különválasztja az irodát asztallal és irodai székkel a hálószobától  Grey curtains separating a home office with desk and office chair from a living room with an armchair and footstool


Használj függönyt különböző helyiségek kialakítására a nappalidban

Ha nem is érzel késztetést arra, hogy behúzd a függönyt a helységek elválasztására, akkor is használhatod a függönyöket, hiszen kialakíthatsz egy egyedi atmoszférát velük. Az YMSEN  elérhető kék és homok színben. A világosabb változat egy letisztult, könnyed benyomást kelt, míg a kék színű ideális egy intimebb atmoszféra megteremtésére. 

 Kék függöny a kanapé mögött elválasztja a nappalit az étkezőtől

 

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.