Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
különböző színű és fajtájú ízléses függönyök

Tippek függönyválasztáshoz

Kihívást jelenhet rátalálni az otthonunkhoz legjobban passzoló függönyre. A választék végtelen: szalagfüggönyök, rolós függönyök, raffrolók, reluxák, redőnyök és természetesen a klasszikus szövet függönyök. Ön melyiket választja?

Klasszikus szövet függönyök

A hagyományos szövetfüggönyök sokat hozzátesznek a szoba hangulatához, és ha ön a jó öreg függönyöket részesíti előnyben, nincs egyedül. A függönyöket sokféleképpen tudjuk párosítani. Például a fényáteresztő függönyök vastag függönyökkel vagy sötétítőkkel jó párosítást alkotnak.

Szalagfüggönyök

A szalagfüggönyök népszerűsége egyre növekszik. Jól használhatók földig érő hatalmas ablakokon. Ezen felül változtatható az árnyékolás mértéke, mivel a szalagok különböző szögekbe állíthatók és így annyi fényt tudunk beengedni otthonunkba, amennyit szeretnénk.

A szalagfüggönyök számos standard méretben kaphatók, hosszukban és szélességükben beszabhatók. Azonban ez időigényes procedúra lehet. Szalagfüggöny vásárlásnál, a sín is bele van foglalva a csomagba.

Rolós függönyök és raffrolók

A rolós függönyök és a raffrolók is népszerűek. Mindkét típus praktikus és megfizethető. A rolós függönyöket leggyakrabban hálószobákban használják, mivel jó sötétítő függönyök. A rolós függönyöket nem lehet sem szélességben, sem hosszban beszabni, míg a raffrolók szélessége állítható, de a hosszuk nem. Ezért ügyelni kell rá, hogy a függönyök mérete megfeleljen az ablakénak.

Reluxák

A reluxák célszerűek a kis ablakokra. A lécek állíthatók, így a fény mennyisége is szabályozható. Az alumínium reluxák szélességükben és hosszukban is könnyedén beszabhatók. A sötétítő állítása a csomagba foglalt sínen történik.

Redőnyök

A redőnyök időtlenek és praktikusak. Az általános és földig érő ablakokhoz is passzolnak. Általános – és sötétítőfüggönyként is használhatók, így jó megoldás a hálószobában. A redőnynek van olyan előnye is, ami a többi függönynek nincs. Fel-és leengedve is használható, így a legaljától teljesen a tetejéig felhúzható és akár középre is állítható. Egyszerre tud védeni a nap melegétől és beengedni a természetes fényt, valamint a kíváncsiskodó szemek elől is jó megoldás. A redőnyök szélességben beszabhatók.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei