Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fotel, sarok asztal és tükör Skandináv stílusban

Új Nordic Mood kollekció: színes és derűs

Ez a Nordic Mood kollekció a színes kisebb bútorok visszafogott színekkel való kombinálására összpontosít, amelyek együttesen egy érdekes skandináv hangulatot hoznak létre.

Sarokasztalok, virágtartó állvány, fali szekrény és arany újságtartó

 
 

"Ezzel a Nordic Mood kollekcióval arra fókuszáltunk, hogy színes elemeket adjunk az otthonunkhoz. Úgy vélem, hogy a színes bútorok egyre nagyobb teret nyernek a belsőépítészetben. Bátrabbak leszünk és merünk új, ismeretlen dolgokba belevágni és ezekkel a kis bútorokkal színt tudunk vinni az otthonunkba. Ugyanakkor semleges tónusokkal dolgoztunk, mint a fehér és a bézs, néhány fekete színű részlettel, hogy megőrizzük a skandináv stílust" - mondja Rikke Høst, aki a JYSK kategória beszerzője.

MALLING fali szekrény egy új, divatos színben 

Világos kék fali szekrény fekete keretes tükörrel

 Ebben a szezonban bemutatjuk a vásárlók kedvencét, a MALLING-ot egy új, világoskék színben. A kis fali szekrény nagyon népszerű - és mi pontosan tudjuk, miért. Használd apró dísztárgyak, például kövek, a gyerekek által készített figurák vagy egyéb apróságok tárolására. Az új MALLING szépségápolási termékekkel vagy ékszerekkel is remekül mutat.

Divatos ARCH sarokasztal

Az ARCH sarokasztal az egyik kedvencünk. A kerek formák, a tölgyfa mintázata és a mély bordó szín teszi az ARCH-ot meglehetősen egyedivé és széppé. A  bordó szín jól passzol mind a gyengéd pasztellszínekhez, mind az élénkebb színekhez, így könnyen beleillik bármilyen enteriőrbe.

 Kerek szobrászati faragványokkal díszített bordó sarokasztal

Kisebb multifunkcionális bútor 

Ebben a kollekcióban olyan kisbútorokat is bemutatunk, amelyek nagyszerűek ha szeretnék frissíteni kicsit a belteret. A tárgyak többfunkciósak, és a meglévő bútorokkal kombinálva új külsőt kölcsönözhetnek az otthonodnak.

A HALBY sarokasztal kerek formájával szintén nagyon divatos ebben a szezonban. Natúr színe miatt könnyen a legtöbb dekorhoz és több helyiségben is használható. Helyezd egy fotel vagy kanapé mellé, vagy az előszobába, hálószobába vagy nappaliba - a lehetőségek száma végtelen.

Kerek sarokasztal világos bézs színben és kerek rattan tükör

Ugyanez vonatkozik a STAND IN virágtartó állványra is. Használd virágok, zöld növények tárolására vagy egy sötét sarok megvilágítására asztali lámpával.

Kettő virágtartó állvány zöld színben és arany újságtartó a falon felfüggesztve

A MAGSTRUP újságtartó arany színben egy gyönyörű dekoratív tároló darab. Használd magazinok számára a nappaliban és a hálószobában, vagy kedvenc szakácskönyveid tárolására a konyhában. A MAGSTRUP egy nagyszerű dizájn darab, amellyel praktikusan használhatjuk ki a falfelületet.

Dekoratív konyhai tárolás

Dobd fel a konyhádat egyedi kisbútorokkal. A JUKKERUP zsúrkocsi tökéletesen megfelel dekoratív konyhai tárolásra. Adj hozzá a saját stílusod fűszernövényekkel, olajokkal és bármivel amit kedvelsz.

A kerámiabögrék divatosak és a különböző minták keverésével még személyesebbé és egyedivé alakíthatjuk az asztalterítéket. Az új TOLNE fali polccal kedvenc bögréidet is szem előtt tudhatod. Játssz a színekkel és a dizájnnal, és vigyél stlílust és egyediséget a konyhádba.

Mind a JUKKERUP, mind a TOLNE használható a konyhán kívüli helyiségekben is. Használd a JUKKERUP zsúrkocsit a nappaliban modern bárasztalként vagy használd mozgatható kisasztalként. A bambuszból készült TOLNE polc dekor termékek, parfümök, sminkek vagy ékszeres dobozok elhelyezésére is alkalmas.

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról