Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Fürdőszobai dekorációs ötletek

Dátum:

Kategória: Fürdőszoba

Tippek a fürdőszoba dekorálására   

Unod a régi fürdőszobád, de egy teljes felújítás túl sokba kerül? Próbálj meg kisebb léptékű átalakításokat tervezni. Pár fürdőszobai dekorációval könnyedén feldobhatod a régi fürdőszobád. Nem is kell, hogy egy vagyonba kerüljön.

Fürdőszobai kiegészítőkkel csodákat tehetsz

Kis változtatásokkal is sokat el tudsz érni. Egy új zuhanyfüggöny a teljes fürdőszoba hangulatát meg tudja változtatni. A fürdőszobaszőnyeg cseréje is látványos változtatás. Próbáld meg stílusban és mintában összehangolni a kettőt, így sokkal egységesebb lesz az összhatás.

Apró részletek – nagy különbségek

A legkisebb részlet is számít. A kisebb kiegészítőkkel is érdemes kezdeni, mint a fogkefetartó pohár, szemetes, WC kefe, szappanadagoló. Az egységes megjelenés itt is segít harmonikussá tenni a fürdőszobát. Nagy mozgástered van a színekkel, formákkal és anyagokkal játszani. Még egy dolog ami azonnal feltűnő, ha lecseréled a régi tükröt.

JYSK fürdőszoba

A szín kontrasztok izgalmasak

Használd ki a kontrasztokat amikor átalakítod a fürdőszobád. Ha világosak a csempék, akkor válassz sötétebb színű törülközőket és szőnyegeket, és fordítva, ha sötétebb a fürdőd színe, akkor a világos kiegészítőkkel ellensúlyozd.

A színek választásánál követheted a mostani trendeket, de a legjobb, ha olyan színekkel veszed körbe magad amiket szeretsz és amelyektől jól érzed magad.

A 80-as évek hagyatékán is segíthetsz

Sok helyen megmaradtak még a 80-as, 90-es évek régi mintái. Szerencsére a retró újra divat :) Persze ezekre a fürdőszobákra sokkal jobban ráfér a dekoráció, mint egy újra. Vidám színekkel feldobhatod ezeket a régi fürdőket is.

Illatos gyertyákkal és pár képpel is javíthatsz a hangulaton. Egy stílusos szennyestartó kosárral egész modernné is varázsolhatod a helyet. Ízlés kérdése, de a modern és a retró keverése mindenképp egyedi ötlet.

Bízz magadban és tartsd szárazon a törülköződ

Új törülközőkkel nem csak a színekkel tudsz sokat játszani, de a komfortérzetednek is sokat jelent. Ezért ne csak a divatos színekre figyelj, hanem a jó minőségre is. Fontos, hogy jó nedvszívó képességű törülközőt válassz. Nincs is annál idegesítőbb, amikor nem tudsz szárazra törülközni a túl vékony és gyenge minőségű anyag miatt.

 

Ha vannak jó dekorációs ötleteid, amivel fel lehet dobni a fürdőszobát, oszd meg velünk a komment mezőben.