Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Sárga és szürke nappali szürke kanapéval, sárga puffal és sárga virágkaspóval

A 2021-es év színe

Dátum:

Kategória: Inspiráció, Lakberendezés

Címkék: szín, trend, Dekoráció, Lakberendezés

Az idei év színe nem is egy, hanem két szín: az “Ultimate Gray”, egy praktikus és erős szürke, és az “Illuminating”, egy meleg és örömteli sárga.

Az amerikai Pantone színszakértői minden évben bejelentik az aktuális Év színét, és a kiválasztott szín mindig a tervezők és lakberendezők egyik fontos inspirációjává válik.

Az idei színpárosítással a Pantone egy olyan reményt és belső erőt igyekszik felébreszteni bennünk, amely kitartásra és rendületlen vidámságra emlékeztet.

Az erős, nyugodt szürke és optimista, ragyogó sárga dinamikus kombinációja a te otthonodnak is jól állhat. A szürke szín egy örök klasszikus, amelyet bútorokon és dekorációban is használhatsz.


A sárga szín leginkább lakástextileken, például asztalterítőkön és dekoráción található meg, mint a fényes aranyszínű gyertyatartók.


A teljesen egyszínű dekoráció könnyen unalmas vagy túlzó lehet, de a két szín együtt kiegyensúlyozott és erőteljes.

Töltődj fel energiával egy sárga-szürke nappaliban

Ha a biztonságos utat szereted járni, használd a szürkét alapszínként és adj hozzá néhány üde sárga színfoltot a nappaliban vagy az étkezőben: egy szürke kanapé egy sárga díszpárnával vagy pléddel. Az étkezőben használhatsz szürke székeket és sárga asztalterítőt, a hasonló hatásért.

A sárga a fény színe, a szürke pedig megbízható erőt sugároz. A két szín együtt kiegyensúlyozza egymást, mindkettőben kihangsúlyozva a pozitív tulajdonságokat - emlékeztetve minket arra, hogy ugyanerre képesek lehetünk mi is.

Forrás:

https://www.pantone.com/uk/en/color-of-the-year-2021