Polc és fali polc minden helyiségbe

A polcok nem csak kitűnő tárolási lehetőséget jelentenek, de önmagukban is ideális dekorációs elemek. Segítségükkel kiemelheti családi fotóit és egyéb képeit, esetleg elhelyezheti kisebb dísztárgyait, gyertyáit, növényeit vagy szobrait. Polcokkal melegséget és otthonosságot teremthet bármely helyiségben. A JYSK széles választékban kínál polcokat különböző méretben, színben és anyagból, hogy egyszerűen megtalálja az elképzelésének megfelelőt. Legyen szó könyvespolcról, üveg- vagy fémpolcról, nálunk megtalálhatja, amit keres. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n! 

A megfelelő polc kiválasztása

A polcok az otthon bármely helyiségében használhatóak, legyen szó a nappaliról, hálószobáról, folyosóról, dolgozó- vagy előszobáról, vagy akár a fürdőszobáról is. Vásárlás előtt azonban van néhány szempont, amit érdemes szem előtt tartania. 

  • Hol szeretné elhelyezni a polcot? - Ez nem csak az adott szobát, hanem a polc pontos helyét is jelenti. A polc helyének meghatározása elengedhetetlen ahhoz, hogy a megfelelő szélességű és magasságú darabot válassza. 
  • Mire fogja azt használni? - Természetesen egy jó polc sok mindent elbír, de érdemes végiggondolnia, milyen célra vásárolja azt pontosan. Egyes polcok például ideálisabbak könyvekhez, míg mások növények tárolására. Ez persze a polc megjelenését is befolyásolja, hiszen a polc és a rajta elhelyezett tárgyak szép, ha összhangban vannak egymással.
  • Milyen a szoba berendezése és a többi dekoráció? - Már meglévő bútoraink stílusa nagyban befolyásolhatja a választásunkat. Amennyiben például sok tölgybútorunk van, érdemes hasonló színű darabot választanunk, hogy a polc ne térjen el a már meglévő berendezéstől. A klasszikus fekete és fehér polcok szinte mindenhez illenek és eleganciát sugároznak, a barna és natúr modellek pedig jól mutatnak más természetes textúrákkal kombinálva, és melegséget kölcsönöznek a szobának.

A fali polcok fajtái

  • Lebegő polc - Egy lebegő polc lehet az Önnek megfelelő választás, ha a letisztultabb, minimalista dizájnt kedveli. Lebegő polcaink többféle színben és méretben kaphatóak, és rejtett rögzítésükkel elegáns megjelenést nyújtanak bármely otthonban.
  • Képtartó polcok - A képtartó polcok nem csak keretezett fényképei, de bármely dísztárgya számára ideálisak. Legyen szó fűszertartóról a konyhában vagy lemezek kiállításáról a nappaliban, egy képtartó polc stílusos és praktikus megoldást is jelent egyben.
  • Egyéb fali polcok - Polcaink sokféle kialakításban, méretben, színben és anyagból készülnek. Válogathat például króm, tölgy, bambusz, acél és tömör császárfa polcaink közül. Választékunkban egyaránt talál geometrikus formákból álló, többszintes, szettben kapható, függő és felakasztható polcokat is.