Kerti pavilon: eső, nap és szél ellen is véd

Egy pavilon számos felhasználási móddal rendelkezik, és nagyban hozzájárul a nyári kintlét kényelméhez, még rossz időjárás esetén is. Forró nyári napokon árnyékot adhat az erős napsugarak elől, vagy épp menedéket egy könnyű zápor, esti ködszitálás vagy enyhe szél ellen. Egy kerti pavilonnal, szaletlivel, sörsátorral vagy szélfogóval meleg, védett helyet alakíthatunk ki a viharos nyári napokon. A JYSK kínálatában számos különféle méretű sörsátor és pavilon szerepel.

A kerti pavilon vagy sörsátor vendégség esetén is ideális. A kiszámíthatatlan időjárás végett egy váratlan zápor esetén egy pavilon nyújthat menedéket a vendégségnek, és megmentheti a közös grillezést. A szél elleni védelem érdekében fontolja meg egy oldalfal használatát, amely egyes modelleknél oldalsó napellenző formájában szükség szerint kihúzható. Ha pedig összecsukható, vagy épp levehető oldalsó résszel és tetővel rendelkező pavilont választ, akkor a pavilon használatát tetszése szerint alakíthatja.

3 termékek
    3 termékek

    Pavilonok különböző anyagokból és funkciókkal

    Kerti pavilon választékunk termékei vízlepergető poliészterből készült vászonból és acélvázból állnak. Vegye figyelembe, hogy keret nem tartozik minden modellhez. Egyes modellekhez külön megvásárolhatja a pavilon tetejét vagy az oldalakat. Sok kerti pavilon összecsukható, így használaton kívül könnyen elpakolható. Nagy kerti sátor vásárlása esetén levehető oldalak és rovarháló teszik azt praktikussá a forró nyári napokon.