Kerti pavilon mindennapokra és összejövetelekre

Egy pavilonnak számos felhasználási módja van, amiknek köszönhetően jobban élvezheti a nyarat kertjében, még rossz időjárás esetén is. Forró nyári napokon árnyékot nyújt az erős napsugarak ellen, vagy épp menedéket egy könnyű zápor, esti ködszitálás vagy enyhe szél ellen. Egy kerti pavilon, szaletli vagy sörsátor segítségével védett, árnyékos helyet alakíthat ki a változékony nyári napokra. Szúnyoghálós modelleink a rovaroktól is megvédik. A JYSK kínálatában többek között talál 3x3 méteres és 3x4 méteres pavilont is.

A kerti pavilon vagy sörsátor vendégség vagy rendezvény esetén is tökéletes helyszínt biztosít egy közös grillezéshez vagy vacsorapartihoz, szülinapi összejövetelhez. Több modellünk tartalmaz oldalfalat, egyes darabokhoz pedig külön vásárolható oldalfal és tető is. Ha összecsukható "pop up" pavilont vagy épp levehető oldalsó résszel és tetővel rendelkező pavilont választ, akkor a pavilon helyét és funkcióját is tetszése szerint alakíthatja.

A JYSK széles pavilon választéka

Kerti pavilon választékunk termékei vízlepergető poliészterből készült vászonból és acél vázból állnak. Egyes modellek alapból tartalmaznak oldalfalakat és szúnyoghálót, míg másokhoz ezek külön kaphatóak. Ha az a valószínűtlen balszerencse éri, hogy a pavilon teteje megsérül az erős szél vagy szélsőséges időjárás miatt, akkor jó ha tudja, hogy a legtöbb pavilonunkhoz külön is vásárolhat tetővászont, így nem kell teljesen új pavilont vásárolnia.

A JYSK-nél többféle méretben talál pavilonokat. Összecsukható "pop-up" pavilonunk 2,7x2,7 méteres, a többi pedig 3x3 méteres és 3x4 méteres méretben kapható.

A kerti pavilon számos lehetőséget kínál

A pavilon ideális helyszínt biztosít ha vendégeket hív, vagy kerti partit rendez. Az időjárást néha nehéz megjósolni, de kerti pavilonnal a baráti grillest még akkor sem megy tönkre, ha egy kisebb váratlan zápor jelentkezik.

Ha sok vendége van, dönthet úgy, hogy több pavilont helyez el egymás mellett, és így kialakíthat egy hangulatos teret a kert vagy terasz közepén. Ha szeretné pavilonját kidekorálni, a JYSK-nél napelemes szolárlámpák, kerti lámpások, fényfüzérek és kerti kaspók nagy választékát találja, amikkel könnyedén hangulatos külteret varázsolhat.

Egy pop-up pavilont magával vihet a strandra, fesztiválra vagy kempingre is. Hasznos akkor is, ha nem mindig fogad sok vendéget, de időnként szüksége lenne plusz helyre, hogy mindenkit árnyékos, védett helyre tudjon ültetni.

Ide kattintva számos ötletet és kültéri inspirációt talál.

Milyen megoldást válasszon kertjébe?

A legtöbb pavilon a ház melletti sarokban, vagy a kertben és a teraszon szabadon, tetszés szerint elhelyezhető. Előfordulhat, hogy nehezen tudja eldönteni, melyik pavilont válassza a sok lehetőség közül, ezért az alábbiakban egy kis áttekintést adunk a különféle típusokról:

  • A "pop-up" pavilon egy összecsukható pavilon, amely könnyen kinyitható és összecsukható, így egyszerűen elrakható és hordozható, ha a helyigény nagyon változó.
  • A klasszikus, egyszerű pavilon statikusabb, valamivel nagyobb, és kézenfekvő választás a kert vagy terasz kiegészítéséhez. Ha a kert egyik végében szeretné elhelyezni, például sövény vagy kerítés, esetleg a ház fala mellé, akkor lehet, hogy az oldalfalak nem szükségesek, vagy elegendő csak egy.
  • Bizonyos pavilonjaink alapból négy oldalfallal és szellőzővel ellátott tetővel vannak felszerelve, amelyek természetesen igény szerint levehetőek és szükség esetén cserélhetőek. Ezek a fajták beépített szúnyoghálóval is rendelkeznek, így a kellemetlen rovarokat is kint tarthatja velük.