Fémvázas polyrattan és textilén kerti székek

Az acélvázas vagy alumínium vázas, fonott műrattan vagy textilén háttámlás és ülőkés kerti székek a legkevesebb karbantartást igénylő kerti bútorok közé tartoznak. Ellenállnak az időjárásnak, így akár egész évben a szabadban hagyhatóak. Ez ideális azok számára, akiknek a nyár a hosszú, gondtalan napokat jelenti, és nem kerti bútorok karbantartásával szeretnék tölteni az idejüket. Kerti székeink acél vagy alumínium váza ellenáll a kopásnak és a rozsdának. A fém vázzal kombinált polyrattan, vagy műanyaggal bevont hálós szövet - a textilén - kényelmes és stílusos kerti széket eredményez. A JYSK széles választékában rakásolható vagy állítható és dönthető székeket is talál gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Székeink fekete, szürke, fehér vagy natúr színekben kaphatóak. Vásároljon fonott műrattan és textilén székeink választékából áruházainkban vagy online.

38 termékek
  38 termékek

  A műrattan és textilén kerti székek előnyei

  A modern, polyrattan és textilén székek népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, ugyanakkor az egyszerű, öntött műanyag székekkel szemben stílusos a megjelenésük. Sokféle színben elérhetőek, karfás és karfa nélküli, rakásolható és állítható háttámlájú, dönthető modellek közül is válogathat, így csak a képzelete és a költségvetése szabhat önnek határokat. A polyrattan székekhez mindenképpen érdemes beszerezni egy méretben hozzájuk illő kerti párnát, a textilén székek viszont akár külön ülőpárna nélkül is használhatóak kényelmesen.

  Polyrattan, fonott kerti székek tisztítása

  A polyrattan kerti székek kialakítása könnyed és stílusos megjelenést kölcsönöz. Rugalmas anyagból készült, amely jól bírja a hőmérséklet-ingadozásokkal járó klímát, és egész évben kint hagyható. Ezenkívül könnyen tisztíthatók:

  1. Távolítsa el a szennyeződéseket és a pókhálókat egy seprűvel, kefével vagy porszívóval
  2. Törölje le a bútorokat szappanos vízbe mártott nedves törlőkendővel
  3. Ismételje meg ezt tiszta vízzel
  4. Ha szükséges, öblítse le a kerti székeket
  5. Hagyja a bútorokat levegőn megszáradni