Fémvázas műfa és műrattan kerti bútor szettek

Ha karbantartást nem igénylő kerti bútort keres, mert faápolás helyett inkább pihenéssel töltené az idejét, jó helyen jár! Alumínium vagy acél vázzal ellátott műfa és műrattan kerti bútor szettjeink hihetetlenül strapabíróak, és egész évben szépek. A műfa, más néven artwood a keményfára emlékeztet, de valódi fa helyett strapabíró, de ugyanakkor könnyű műanyagból készül. A műfa asztal előnye, hogy nem igényel karbantartást, egyszerűen tisztítható és ellenáll az időjárás viszontagságainak, úgyhogy egész évben kint tarthatja a kertben vagy a teraszon. A fonott műrattan, vagy más néven polyrattan kerti asztalok és székek stílusos megjelenésűek, de a valódi rattannal ellentétben csupán minimális karbantartást igényelnek, és a műfához hasonlóan időjárásállóak és könnyedén tisztíthatóak. Akár szögletes vagy kerek, fekete, szürke vagy natúr színű, négyszemélyes vagy kisebb, netán nagyobb műfa vagy műrattan kerti étkezőgarnitúrát keres, a JYSK-nél biztosan talál egy önnek tetsző szettet nagyszerű áron.

Stílusos megjelenésű, időjárásálló műfa és műrattan kerti bútorok

Az artwood – vagy műfa egy öntött kompozit anyag, amely a természetes fát utánozza, a fa természetes szépségét az UV-álló tartóssággal kombinálva. Nem fakul ki, reped meg vagy korhad el, nincs szüksége rendszeres olajozásra, és könnyen tisztítható szappanos vízzel. Teljesen időjárásálló, és egész évben kint hagyható – azonban javasoljuk, hogy a zord téli hónapokban anyagától függetlenül minden kerti bútorát takarja le.

A polyrattan - vagy műrattan / petán - egy szintetikus alapanyagból készült, fonott anyag, amely stílusos megjelenése miatt az utóbbi években rendkívül népszerűvé vált. A valódi rattannal ellentétben nem igényel különösebb karbantartást, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és megfizethető áron elérhető. Egész évben kint lehet hagyni, azonban nagy hidegben a műrattan fonatok törékenyebbé válhatnak, ezért télire érdemes letakarni műrattan bútorát, vagy ha van lehetősége, zárt helyen tárolni.

Műfa és műrattan kerti bútor szettjeink sokféle színben és méretben érhetőek el, így akár kisebb, akár nagyobb garnitúrát szeretne, A JYSK-nél nagy választékot talál natúr, barna, fekete és szürke színben is. Honlapunkon meg tudja tekinteni teljes választékunkat - csak online kapható termékeinket is beleértve - áruházainkban pedig számos kerti bútor szettet meg tud nézni és ki tud próbálni. Ha rendszeresen szervez kerti vacsorapartikat, akkor kinyitható és bővíthető kerti asztalokat is talál, amelyekhez extra székeket is tud vásárolni, így mindig kényelmes ülőhelyet tud biztosítani vendégei számára. A kerti székekhez a teljes kényelem érdekében érdemes kerti ülőpárnákat is vásárolnia - tekintse meg választékunkat ide kattintva.