Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
rózsaszín bársony pad a fal előtt

A velúr és kordbársony megérkeztek az otthonokba

A velúr és a kordbársony izgalmas elemei a lakberendezési trendeknek - ezek a puha anyagok idén a bútorokon és a textilek között is képviseltetik magukat. Bársonyos felszínüknek köszönhetően a belőlük készült termékek fényűző hangultot teremtenek bármelyik szobában. Sokféle színben kaphatók és nagyobb bútordarabokon, például kanapékon és karosszékeken, de kis bútorokon is megtalálhatók - mint például a 70-es éveket idéző mentaszínű DARUP puffon.

 


Az égetett narancssárgában és sötétkékben is elérhető WAVE ülőke korbársony borítása kellemes, puha tapintású.


Csempéssz egy kis luxust az otthonodba a PADBORG puffal. Olívazöld ülőkéje és finom aranyszínű váza exkluzív külsőt kölcsönöz neki.


Ha a kanapédat szeretnéd felfrissíteni, ezt egészen egyszerűen megteheted a JYSK díszpárnáival. A KUGLEASK kerek dekoratív díszpárna sötét korallszínben, olívazöldben és sötétkékben is kapható. A sötétkék SELJE díszpárnát velúr külsejű levélminta csinosítja.

 

Adj mélységet és dimenziót a dekorációnak

A sötétzöld, szürke, rózsaszín vagy sötétkék RJUKAN pad tökéletesen illik a folyosóra, előszobába, vagy bárhová, ahol szeretnél leülni egy kicsit vagy letenni a ruháidat, mielőtt a helyükre teszed őket. A velúr anyag mélységet és dimenziót ad ennek a hasznos bútordarabnak.


Mit gondolsz a velúrról és a kordbársonyról? Túlságosan a 70-es évek világára emlékeztet, vagy sokáig divatos marad? Mondd el nekünk a véleményedet egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei