Ágykeretek - kényelem és stílus

Díszítse hálószobáját egy gyönyörű megjelenésű ágykerettel. Ha két egyszemélyes matraccal rendelkezik, válasszon olyan ágykeretet, amelynek mérete megfelelő a két matrac egymás melletti elhelyezéséhez. A JYSK választékában található egyes ágykeretek praktikus tárolóegységekkel is rendelkeznek, például beépített fiókokkal, mellyel könnyen és ízlésesen elrejtheti holmijait. Kínálatunkban különböző méretű, anyagú, színű és funkciójú ágykeretek közül válogathat, így könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Az ágykeretek 140x200, 90x200, 160x200 és 180x200 cm-es méretekben is elérhetőek. Az ágykeret kiválasztáskor érdemes odafigyelnie arra, hogy az színben és anyagban illeszkedjen a szoba már meglévő bútoraihoz, egységes megjelenést és összhangot teremtve. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Fontos azonban tudni, hogy az ágykeretekhez nem jár matrac, így azt külön kell megvásárolnia. Tekintse meg matrac vagy komplett kontinentális ágy választékunkat itt. 

Ágykeretek minden stílusban és méretben

Az ágy valószínűleg az a bútordarab, ahol a legtöbb időt töltjük a mindennapok során. Itt pihenünk le esténként és ébredünk reggel, ezért rendkívül fontos, hogy az ágy kényelmes legyen, és megfeleljen az igényeinknek és a stílusunknak. Ráadásul, mivel az ágy a központi bútordarab a hálószobában, így ez felel a helyiség hangulatáért is - éppen ezért érdemes odafigyelni rá, hogy milyen megjelenésű darabot választunk. 

A JYSK választékában számos különböző méretű, stílusú és anyagú ágykeret közül válogathat. Választhat például gyönyörű, klasszikus kialakítású ágykeretet fejvéggel, vagy épp fejvég nélküli bútort a modernebb, minimalista megjelenés érdekében. A megfelelő ágykeret kiválasztásakor fontos szempont a már meglévő, vagy épp vásárolni tervezett matrac mérete. Illetve arról se feledkezzen meg, hogy ágykeretét a többi hálószobai bútor megjelenésével összeillesztve válassza ki, hogy azok egységes megjelenést teremtsenek a hálószobában.

Ha nem biztos benne, milyen ágy lenne az Önnek megfelelő választás, olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat.