Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Párnák, plédek, lámpások és otthoni dekor termékek rusztikus és romantikus stílusban

Új Nordic Mood kollekció: romantikus és rusztikus

Romantikus és rusztikus hangulatot áraszt az új Nordic Mood kollekció, amely a természet ihlette új termékekkel köszönti a késő nyarat.

Van valami varázslatos a naplementében, ahol a sok szín és az utolsó napsugarak egybeolvadnak, miközben élvezzük a pillanatot. Ugyanez a természethez való kötődés az új Nordic Mood kollekció lényege.

Az új kollekcióval romantikus hangulatot teremthetsz, például új PER virágainkkal, amelyek durva papírból vannak megformázva, és narancs, lila és rózsaszín árnyalatokban érkeznek. Egyszerű és olcsó módja annak, hogy egy kis romantikát vigyél az otthonodba.

"A PER a JYSK új papírvirága, amelyről úgy véljük, hogy most nagyon divatos a piacon. Hihetetlenül sok finom részlettel rendelkezik, és narancssárga, lila és rózsaszín színben is kapható, így akár egy egész csokrot is lehet készíteni belőle. A fémből készült szárat formára is lehet hajlítani" - mondja Tina Nymann, aki a JYSK beszerzője.

Az égetett színárnyalatok az új BANKSIA párnán is megjelennek, amely az egyszerű GULDBLOMME párnával együtt a természet színeinek romantikus és meleg hangulatát hozza be az otthonodba.


Dobd fel a kanapét, fotelt vagy egy padot a sokszínű BANKSIA párnával.

Csempészd be a természetet és az őszi színeket

Az új Nordic Mood kollekciót a természet hangulata inspirálta. 

“Olyan kollekciót szerettünk volna létrehozni, amely megőrzi a természet érzetét az otthonunkban akkor is, amikor odakint már hidegebb lesz, és ismét bent töltjük időnk nagy részét. Itt láthatjuk a természetes anyagokból készült új TERJE kaspót, amely tökéletesen illik az új magas TRISTAN műnövényhez" - mondja Tina Nymann.

A sötét fából készült GUNNAR lámpás akár kint is használható egy meleg késő nyári estén, vagy a rusztikus romantika hangulatának megteremtésére a nappaliban is jól mutathat.

Könnyen feldobhatod az asztalodat a KNUT tengeri fűből készült tállal vagy a GERNER fából készült tálcával, a JENS illatos gyertyával kombinálva. Hangulatos és romantikus.

Az új kollekció már elérhető áruházainkban és a JYSK.hu weboldalon.  

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül