Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Párnák, plédek, lámpások és otthoni dekor termékek rusztikus és romantikus stílusban

Új Nordic Mood kollekció: romantikus és rusztikus

Romantikus és rusztikus hangulatot áraszt az új Nordic Mood kollekció, amely a természet ihlette új termékekkel köszönti a késő nyarat.

Van valami varázslatos a naplementében, ahol a sok szín és az utolsó napsugarak egybeolvadnak, miközben élvezzük a pillanatot. Ugyanez a természethez való kötődés az új Nordic Mood kollekció lényege.

árnák, plédek, lámpások és otthoni dekor termékek rusztikus és romantikus stílusban

Az új kollekcióval romantikus hangulatot teremthetsz, például új PER virágainkkal, amelyek durva papírból vannak megformázva, és narancs, lila és rózsaszín árnyalatokban érkeznek. Egyszerű és olcsó módja annak, hogy egy kis romantikát vigyél az otthonodba.

Illatos gyertya és kisebb tál egy fa tárolón

"A PER a JYSK új papírvirága, amelyről úgy véljük, hogy most nagyon divatos a piacon. Hihetetlenül sok finom részlettel rendelkezik, és narancssárga, lila és rózsaszín színben is kapható, így akár egy egész csokrot is lehet készíteni belőle. A fémből készült szárat formára is lehet hajlítani" - mondja Tina Nymann, aki a JYSK beszerzője.

Papírvirág csokor egy fa kosárban

Az égetett színárnyalatok az új BANKSIA párnán is megjelennek, amely az egyszerű GULDBLOMME párnával együtt a természet színeinek romantikus és meleg hangulatát hozza be az otthonodba.

Dekoratív párnák fa padon és kosár egy pléddel


Dobd fel a kanapét, fotelt vagy egy padot a sokszínű BANKSIA párnával.

Csempészd be a természetet és az őszi színeket

Az új Nordic Mood kollekciót a természet hangulata inspirálta. 

“Olyan kollekciót szerettünk volna létrehozni, amely megőrzi a természet érzetét az otthonunkban akkor is, amikor odakint már hidegebb lesz, és ismét bent töltjük időnk nagy részét. Itt láthatjuk a természetes anyagokból készült új TERJE kaspót, amely tökéletesen illik az új magas TRISTAN műnövényhez" - mondja Tina Nymann.

Fa lámpás és fonott kaspó zöld műnövénnyel

A sötét fából készült GUNNAR lámpás akár kint is használható egy meleg késő nyári estén, vagy a rusztikus romantika hangulatának megteremtésére a nappaliban is jól mutathat.

Üvegváza, zöld tál és illatos gyertya egy fa tárolón

Könnyen feldobhatod az asztalodat a KNUT tengeri fűből készült tállal vagy a GERNER fából készült tálcával, a JENS illatos gyertyával kombinálva. Hangulatos és romantikus.

Az új kollekció már elérhető áruházainkban és a JYSK.hu weboldalon.  

Tudjon meg többet

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.