Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Új kisméretű bútorok a JYSK-ben

Trendi, látványos kisméretű bútorok az otthonodba

Elférne az otthonodban néhány üde színfolt, egy szokatlan, érdekes forma vagy egy kis játékosság? Akár az ebédlőbe, a hálószobába, a folyosóra vagy a nappaliba szeretnél egy kis új színt csempészni, a JYSK új bútorai közt biztosan találsz neked valót. Az új szezonra 11 új trendi, kisméretű bútordarabot válogattunk össze.


Lakberendezés egy kis extrával

"Az új kisméretű bútoraink a maguk módján mind kitűnnek a tömegből" - mondta Susanne Bank, a kisméretű bútorok kiemelt vásárlója.

Az új termékek közt megtalálható a stílusos TURN pad, háromféle dekoratív falipolc (GIMMICK, OVAL és FRAME IT), egy sarokasztal (CUT OUT) és egy ülőke (WAVE). Az utóbbi kettő termék kétféle színben is kapható. Van még továbbá egy étkezőszék (SPIDER), egy okos kis polc (UP SIDE DOWN), egy praktikus zsúrkocsi (MOVE IT), egy sokoldalú tükör (FACE ME) és egy rusztikus polcelem (DIY). A sorozat minden eleme felkelti a figyelmet különleges színével vagy formájával, és egész biztosan felfrissítik majd az otthonod hangulatát.

Suzanne Bank szerint "az új, kisméretű bútoraink magukhoz ragadják a tekintetet élénk színeikkel és határozott formatervezésükkel. Nem arra lettek tervezve, hogy beleolvadjanak a háttérbe, hanem arra, hogy kiemelkedjenek abból és egyéniséget kölcsönözzenek az otthonnak."

Többfunkciós belső dekor

Ezekben a különféle bútorokban egyvalami közös: mindegyikük sokoldalú és többféle funkciót képes betölteni. A MOVE IT zsúrkocsi tökéletes lehet a konyhában főzőedények vagy zöldségek tárolására, vagy a fürdőszobában a testápolóknak és a hajszárítónak. A DIY polcelem jó szolgálatot tehet a garázsban és a gyerekszobában is. A széria közös jellemzője a sokoldalúság - a lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt.

Az új bútorok már elérhetők a JYSK.hu weboldalon és az üzletekben. Neked melyik darab tetszik a legjobban? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül