Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Váza, dísz, szürke fotel és modern oldalszekrény

Trend: a RESET BASIC segít megtalálni az egyszerűségben rejlő örömöt

A JYSK-nél kidolgoztunk három új trendet, amely meghatározza majd a választékunkat 2021 őszén: ezek az INFUSION, a MINDFUL GARDEN és a RESET BASIC.

A RESET BASIC trenddel készen állunk lelassítani egy kicsit, és megtalálni az egyszerű dolgokban az örömöt. Bár a középpontban a minimalista, letisztult formatervezés áll, azért maradt tér néhány izgalmas és innovatív részletnek, amelyek vonzzák a tekintetet. A LAUKE kerámiabögrék és a JONAS üvegtálak például elegáns díszei lehetnek a vacsoraasztalnak.

Kerámia bögrék és tányérok és üvegtál


Olyan környezetet szeretnénk teremteni otthon, amely nem csak egy évszakot bír, hanem akár évekig is kitart. A puha STORMHATT szőnyeg, a kék GISTRUP kanapé és a csinos kerek KALVEHAVE dohányzóasztalok elegáns kombinációjában mindennap gyönyörködhetsz.

Kék kanapé, kerek dohányzóasztalok, barna szőnyeg és állólámpa


A szoborszerű, organikus formák, és az egyszerű, minimalista formatervezés megengednek egy-egy apró, különleges részletet. A modern EGELEV oldalszekrény kiváló példa erre elegáns, húrozott dekoratív oldalával.

A szofisztikált semleges színek gazdag árnyalatai a luxus érzését keltik, és jól illenek az évszak tónusaihoz. A fehér VALDER függőlámpa a lehulló hópelyheket idézi.

Étkezőasztal étkezőszékekkel szürke kárpittal és fekete lábakkal, és fehér függőlámpákkal

A geometrikus formák és nyomott minták élettelivé varázsolják a helyiséget, de ugyanakkor békés, nyugodt légkört teremtenek a pihenéshez és relaxációhoz.

Barna szőnyeg, mintás szőnyeg és juta szőnyeg a padlón

 

A homokszínek és barna tónusok mindenütt népszerűek, az étkezőszékektől a bögrékig. Könnyedén összeállíthatsz egy személyes kollekciót a kedvenc, stílusban passzoló tárgyaidból.

Vitrin tányérokkal, bögrékkel, tálakkal és tárolódobozokkal szoborszerű lépcső mellett
Vitrin TRAPPEDAL tölgy/fekete
80000 Ft/db
119900 /db
Megtakarítás 33%


Inspirálódj a JYSK másik két trendjével: MINDFUL GARDEN és INFUSION

Tudjon meg többet

Vidd be a tavasz melegét otthonodba

Köszöntsd a nyarat trendi színekkel

Teremts nyárias hangulatot a fürdőszobádban

A beszerző kedvenc függönyei