Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
STORSKARV függőkaspók és LOMVI virágláda

Teremts egyedi külső tereket térelválasztókkal

A kert már egyre inkább a lakás meghosszabbítása, semmint egy különálló tér. Ezért érdemes különböző részekre felosztani ugyanúgy, mint bent a lakásban.  A nappalid is több feladatot képes ellátni, ha van benne egy kanapésarok egy tévével, egy étkező terület és egy asztal vagy olvasósarok. A kertben is ugyanígy lehet alakítani a teret.


Tökéletes megoldás kis és nagy kertekbe is 

Egy nagyon szellős terasz berendezése igazi kihívás, néha sokkal bonyolultabb feladat, mint egy kicsi erkély. Egy nagy terasz könnyen zsúfoltnak, rendetlennek vagy üresnek tűnhet.

Segíthet, ha különböző részekre osztod fel a teret - például egy vacsorasarokra, egy pihenősarokra és esetleg egy játszósarokra.


Hozd ki a lehető legtöbbet a külső terekből

A terasz mostanáig csak az a hely volt, ahol néha étkeztünk és egy napágyban szunyókáltunk. 

Ha ki szeretnéd használni a terasz adta lehetőségeket, oszd fel kisebb sarkokra. A virágládák kettéoszthatják a teraszt, vagy jelölj ki egy természetes határt az ülősaroknak - bármi lehetséges.

Ha van egy tiszta képed arról, hogyan akarod használni a teraszt, készíts tervet és gondold végig, hogyan szeretnéd elrendezni a kerti bútorokat és kiegészítőket egymáshoz képest. Ne feledd el használni azt, ami már a teraszon van - egy fát, oszlopot, kerítést, stb., és figyelembe venni a nap és szél elleni védelmet.


Új építésű környéken laksz? A térelválasztót a kíváncsi tekintetek elleni védelemként is használhatod. A térelválasztó segít megvédeni a magánéletedet, amíg a sövényed még kicsi.

Készíts kültéri konyhát

Jó időben sokan szeretnek a szabadban főzni. Egy kültéri grill vagy bográcsozó csodás módja a tér kihasználásának. Így a lehető legtöbbet tudod kihozni a nyárból.Otthonos és egyedi étkező

Hozz létre egy kényelmes, otthonos étkezőt, ahol szívesen étkezel egész nyáron. A legtöbb ember szívesen eszik kint a szabadban, ha szép az idő - így a kerti étkező rendkívül fontos. Kerítsd el a területet virágládákkal, és adj helyet a hosszú, kellemes vacsoráknak.

 

 

A pihenés szigete

A terasz egy területét hagyd meg a pihenésnek. Egy kényelmes fekvőbútor-szettel, puha textilekkel és egy napággyal tökéletes kis kültéri pihenősarkot teremthetsz.

 

Függő kaspókkal megvédheted a pihenősarkodat a széltől és a zavaró zajoktól vagy látványtól. Könnyű és diszkrét megoldás, ami kellemes, otthonos hangulatot áraszt - tökéletes egy fekvőbútorszetthez, ahol pihenhetsz és regenerálódhatsz.

Alkoss újabb és újabb tereket

A virágtartók mint mozdítható térelválasztók előnye, hogy egyszerű velük újraálmodni és újradekorálni a kinti tereket.Ha néhányat egymás mellé helyezel, az tökéletes válaszfalként szolgálhat, amit aztán ha kedved tartja, könnyen áthelyezhetsz.

 

Csempéssz a teraszodra néhány üde színfoltot élénk színű virágokkal teli magas virágtartókkal. Alakíts ki egy meghitt kis sarkot több egymás mellé helyezett kaspóval, így pihenés közben gyönyörködhetsz a szép, színes virágaidban.

 

 

 

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása