Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Lépcső szőnyeggel, üvegtálakkal, összecsukható tárolódobozokkal, művirágokkal, virágmintás plédekkel és díszpárnákkal

Tavaszra készen a Nordic Mood kollekcióval

A JYSK új Nordic Mood kollekciója a tavasz és a napfényes napok ígéretét hozza el az otthonodba. A hőmérséklet odakint talán még mindig a mínuszokban van, de a fák már rügyeznek, és a napsugarak be-besütnek már a nappali szőnyegére.

A hosszúra nyúlt tél után már érkezőben van a tavasz, és az új Nordic Mood kollekció január vége óta készen áll a fogadására.

Vesszőfonott falipolc színes kaspókkal


“Az új kollekció kedves, meleg színekkel, virágmintás plédekkel és párnákkal és dekoratív tárolódobozokkal idézi a tavaszt” - mondja Tina Nymann, a JYSK beszerzője a Lakberendezés kategóriában.

Hozd be a tavaszt otthonodba

A kollekció meghitt délutánokra invitál a nappaliban. A KALLE művirág három különböző színben kapható, és tökéletesen illik a TIM kaspóba. És mi lehetne tavasziasabb a FLORA díszpárnák és pléd csinos, üde virágmintájánál?

Lépcső világos plédekkel, díszpárnával és három műnövénnyel


Ahogyan az a JONAS tálakon is megfigyelhető, a kollekciót a meleg, harmonikus színek jellemzik. A JONAS elérhető borostyánsárga, szürke és lila színekben, két különböző méretben. Élvezd a látványt, amikor a nap rásüt a mintás üvegre és a fény rávetül a polcra.

Színes üvegtálak egy lépcsőn


A JONAS tálakhoz hasonlóan a MILAS összecsukható tárolódobozok is hordoznak egy kis retro hatást. Visszafogott zöld, korall és szürkésbarna színekben kaphatók.

Összecsukható tárolódobozok művirágokkal díszítve


“Ezek a dobozok nagyon praktikusak és igazán szépen is mutatnak a KALLE virágokkal együtt. A világos színek a rég várt tavaszra emlékeztetik az embert” - mondja Tina Nymann.

Érdekességek a Nordic Mood kollekcióról

Évente négyszer beszerző csapatunk egyenként kiválasztja a termékeket egy trendi kollekcióhoz.

A Nordic Mood kollekció online 2021. január 26-ától érhető el, a JYSK üzletekben pedig február 2-ától kezdve található meg. 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül