Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Piperetáska, sminkrendszerező, fogkefetartó, szappanadagoló, pamut fürdőköpeny, törülköző és zuahnyfüggöny egy fürdőszobában

Szánj időt magadra az új Nordic Mood kollekcióval

Egy hosszú nap után fontos, hogy időt szánjunk magunkra, egy kis lazításra és lelassulásra. Legyen szó egy forró fürdőről vagy a kedvenc bőrápolási rutinodról, fontos előtérbe helyeznünk a jól megérdemelt énidőt. A JYSK új Nordic Mood kollekciója lehetővé teszi, hogy olyan fürdőszobát alakíts ki otthonodban, amely nyugalmat és harmóniát áraszt.

 

Kosár arctisztító korongokkal, smink rendszerező üveg és arany megjelenéssel és arany megjelenésű tálcászett


Az új kollekcióban előtérbe kerülnek az enyhe, harmonikus színárnyalatok, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobád számára. Ennek tökéletes példája a GUNNEBO érdes mintázatú zuhanyfüggöny, amely gyönyörű kontrasztot alkot a kollekció sötétebb darabjaival, mint például a TOLLARP pamutból készült fürdőköpeny és a GIMO fürdőszobaszőnyeg.

Dekoratív létra sárga és fehér törülközővel és világosszürke fürdőköpennyel egy fürdőszobában


De nem csak a kollekció színvilága az egyetlen, amely nyugtató atmoszférát kölcsönöz a fürdőszobádnak. A VALLSTA arcmasszírozó szett, amely egy arcmasszírozó rollerből és egy rózsakvarc masszázskőből áll, lehetőséget nyújt a kellemes kikapcsolódásra. A RUTVIK szempárna agyag gyöngy töltettel szintén ideális erre a célra, emellett hidegen és felmelegítve is egyaránt használható.

A részletek is fontosak

Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, hogy személyessé varázsold a fürdőszobádat, a JYSK segítségedre lehet ebben egy olyan termékekből álló kollekció bemutatásával, mint a LYSVIK fogkefetartó és szappanadagoló szett, amely amellett, hogy praktikus, gyönyörű megjelenést kölcsönöz a fürdőszobádnak.

 

Nagy méretű fadarab fogkefetartóval és szappanadagolóval egy fürdőszobában


"Személy szerint én úgy gondolom, hogy a fürdőszoba eleganciája a részletekben rejlik. Ezek lehetnek egyszerű elemek is, mint például vattakorongok elhelyezése egy olyan apró kosárban, mint a MATFORS, esetleg egy szép dísztálca, mint az EDSELE, amely ideális az ékszereid tárolására is," mondja Laurence Muller, a JYSK beszerzője, aki a JYSK fürdőszobai termékeiért felelős.

Az EDSELE két kisebb aranyozott fémtálcából áll, amelyek tökéletesen illenek a VIKEN sorozat új termékeihez és sminkrendszerezőként is ideálisak. A KNIVSTA piperetáska pedig akár tárolóként is nagyszerűen szolgálhat kedvenc darabjaid számára, így könnyen hordozhatod azokat mindenhová.

 

Fürdőszoba fürdőköpenyekkel, fehér törülközővel és hátmosó kefével


Az új kollekció már elérhető a JYSK üzleteiben és a JYSK.hu-n.