Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fekete gamer asztal LED világítással különböző szinekben

Menj biztosra a HALDUM LED gamer asztallal

Bemutatjuk új LED gamer asztalunkat a HALDUM-ot. Egy gamer asztal nagyszerű világítással. Ha vérbeli játékos vagy és szeretnéd új szintre emelni a játékélményt, akkor a HALDUM a megfelelő gamer asztal a számodra. 

Vigyél fényt a játékba

A  HALDUM gamer asztal szépen megvilágítja a környezeted a beépített LED panellel, amely végigfut az asztal szélén. 

Egy tipp: állítsd az asztalt kicsitt távolabb a faltól. Ezzel biztosítva, hogy a LED fények rávetüljenek a falra és egy csodálatos színkavalkádot képezzenek. 


Mindent irányíthatsz vezeték nélkül is a távirányítójának köszönhetően. Beállíthatsz szivárvány színt vagy a kedvenc színed is. Ha olyan színt keresnél, ami passzol a kiegészítőidhez, akkor változtasd meg ezt a távírányítóval. 

Mindent kiválaszthatsz a távirányítón, például, hogy milyen gyorsan váltakozzanak a színek vagy milyen fényesen világítson. 

A HALDUM könnyen csatlakoztatható  

A HALDUM gamer asztal “plug and play” funkcióval könnyen kapcsolódik mindenhez, ami rendelkezik egy USB bemenettel. Csatlakoztathatod a PC-hez vagy konzolhoz, a döntés a te kezedben van. Tanácsoljuk egy powerbank (nem tartozék) használatát és rejtsd el a beépített kábeltartóban az asztal alján.  

Okos és praktikus kábeltartó háló 

A kábelek elhelyezése fontos a rendezett kinézethez. A kábeltartó háló segítségével, minden kábelt elvezethetünk az asztal alatt. 
 

Az asztal felülete szénszálas hatású a lábak pedig szintbe állíthatók 

A HALDUM gamer asztal különböző extra dolgokkal van felszerelve, ami még különlegesebbé teszi. Ezek közül a szénszálas textúra az asztal felületén elegáns és jó a tapintása is. 

Szükséged van egy új gamer székre ami passzol az asztalhoz? Tekintsd meg a gamer szék választékunkat.

 A lekerekített sarkok apró de remek részletek, ahogy a féml logó is az asztal mindkét oldalán.

HALDUM gamer asztal

A  HALDUM gamer asztal kerete acélból készült - a támasztó rudaktól a lábakig. Két nagy szintező szerkezet van elhelyezve mindegyik láb alá, hogy egyenetlen felületen is tökéletesen be tudd állítani az asztalt.  

Tudjon meg többet

Alakítsd át a dolgozószobád költséghatékonyan

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Az egyik legjobb gamer székünk hosszú távú játékhoz