Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Luxus a hálószobában

Luxus a hálószobában

Szerda este van, a hét közepe, és a hétvége még nagyon távolinak érződik. A mosatlan ruha már határozottan nyomasztóan tornyosul, és porszívózni sem ártana. Ha szükséged van egy kis kikapcsolódásra a mindennapok szürkeségéből, csak cseréld le az ágyneműhuzatot és vitorlázz el álomországba. Képzeld el, hogy egy csendes, nyugodt, fényűzően berendezett hotelszobában vagy, sötétítőfüggönnyel és a tökéletes ággyal. Egy végigaludt éjszaka vár, és utána finom reggeli az ágyba. 

Nincs is párja annak az érzésnek, amikor beburkolózol a tiszta, ropogós SCANDINAVIAN SENSE ágyneműhuzatainkba. 
 


A halvány színek és nyugtató minták segítenek kikapcsolódni, feloldani a feszültségeket és jelen lenni a pillanatban. A perkálszövésű pamut SCANDINAVIAN SENSE paplanhuzatok az alvást is stílusossá varázsolják. A finom, szorosan szőtt anyag rendkívül finom tapintást és kellemes matt textúrát kölcsönöz az ágyneműnek.
 

A SCANDINAVIAN SENSE minőséget és gyönyörű dizájnt nyújt vásárlóinknak. A természet és más emberek tiszteletét szőttük bele ebbe a terméksorozatba. A SCANDINAVIAN SENSE lakástextileket a skandináv környezet és az egyszerű életmód inspirálta. A puha, természetes pamut érett színei és finom mintái a békesség és nyugalom érzését hozzák el az otthonodba.


Bővebben a GOTS hitelesített organikus pamutról

A paplanhuzatok 100%-ban GOTS hitelesített organikus anyagokból készültek. Új terméksorozatunkban fürdőszobatextilek is találhatók. A sorozat minden tagja csúcsminőségű pamutból, selyemből, lenből vagy gyapjúból készült és a GOTS (Globális Organikus Textilstandard) címkéjét viseli. A GOTS hitelesítés a minőség garanciáján kívül azt is jelenti, hogy a termékek a környezetvédelmi előírások figyelembevtelével készültek.

Emellett minden SCANDINAVIAN SENSE lakástextil renndelkezik OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal is, amely a világ vezető egészségügyi osztályozási rendszere.

AYA bed linen

Biopamut választékunkért kattints ide.
 

Tudjon meg többet

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Tudod miért fontos az alvás?

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Osztozkodás az ágyon

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.