Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tölgyfa üveges szekrény nappaliban kis asztali lámpával

LEGACY LOUNGE: A múlt felfedezése

A társadalmi trendek és folyamatok az életünk minden területére kihatnak, ez alól az otthonunk berendezése és stílusa sem kivétel. Az egyik legfontosabb trend jelenleg a múlt újradefiniálása és újraértelmezése úgy, hogy illeszkedjen a jövőképünkhöz. Az állandóan jelenlévő technológia és digitális kultúra hatására a felismerhetőség és a múlt felfedezése előtérbe került. A vintage és retro stílus kulcsszavainak megfelelően alkottuk meg a LEGACY LOUNGE trendet.

Ha elég idős vagy, hogy emlékezz a 80-as évekre, egész biztosan felismered az ABBAS virágcserép formáját. Az édes arc és fehér kerámia  a 35 éve népszerű virágcserepeket idézi.  

Flower pot in stoneware on an end table


A múlt keresése az alapanyagokban, a formavilágban és az általános összhatásban is megmutatkozik. A kis ALBERT asztali lámpa rattan ernyője a 70-es években népszerű zsákvászon falvédőkre emlékeztet.

Small table lamp on a chest of drawers


Párhuzamokat vonunk a múlt és a jelen között a vintage és újrafelhasznált hatású termékekkel. A VALMUE steppelt pléd például egyenesen a 70-es évekbe repíti vissza a szemlélőt. Használható ágytakaróként, piknikpokrócként, vagy plédként a kanapén.

Quilted blanket, used as a bed throw, in a bedroom with a large bed


Az eredmény modern és fesztelen, egy kis otthonossággal fűszerezve. A LANGELINJE vitrinben könyveket, szépen összehajtott takarókat, virágcserepeket és más tárgyakat is tarthatsz, amelyek nem feltétlenül díszek, de dekoratívak.

 

Oak display cabinet in colourful living room
Vitrin LANGELINIE 2 ajtós tölgy
125000 Ft/db
159900 /db
Megtakarítás 21%


A színskála a 70-es évek boho stílusából merít ihletet, meleg és nőies árnyalatokkal, amint az a 100% pamutszatén SIMONE ágyneműhuzaton is megfigyelhető.

Striped bed linen in 100% cotton sateen


A semleges barna és meleg homokszínek találkoznak a gazdag, nőies rózsaszín és vérvörös árnyalatokkal. a LEGACY LOUNGE még tovább is halad visszafelé az időben: a SVERRE terrakotta váza akár egy antik falfestményen is szerepelhetne.

Vase with artificial flowers on a chest of drawers

Nézd meg a JYSK két másik trendjét is - a futurisztikus VISION és a természet harmóniájából merítő EARTHEN LUXE csak rád vár.

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról