Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
ülőgarnitúrák kaspókkal, ülőpárnákkal és plédekkel kétféle stílusban

Kerti trendek 2020-ban

Az új szezon új színeket, mintákat és formákat is hoz az életünkbe és az otthonunkba. Az idei nyár sem lesz kivétel. A két új trendünk, a  MIDSOMMER  és MY SPACE alapján két kerti kollekciót állítottunk össze erkélyekre és teraszokra.

A MIDSOMMER kerti trend

A MIDSOMMER trend bel- és kültérre lett tervezve. A világról való lekapcsolódás vágya ihlette - hiszen jót tesz néha a fiókban hagyni az elektronikus eszközöket, és kiélvezni a pillanat egyszeri szépségét. A kert, terasz vagy erkély jó lehetőséget adhat egy kis kikapcsolódásra és feltöltődésre.

Lounge set with planter, garden lantern and cushions


A MIDSOMMER trend természet ihlette alapanyagokkal és mintákkal gyönyörködtet. A LJUNGHUSEN ülőgarnitúra egyszerű, tiszta szépsége tökéletes példa erre. A polyrattan váz ellenáll az elemeknek és nem igényel sok törődést. Egyszerű formáival megtesteíti a MIDSOMMER trend laza, fesztelen hangulatát. A SIVHAUK vagy TOMMY lámpással és a természet ihlette mintájú AMARYLLIS párnával kombinálva és egy puha STANDBEDE pléddel kiegészítve egy hívogató, megkapó terasz fő dísze.


A MY SPACE kerti trend

A MY SPACE középpontjában te magad állsz. Néha neked is szükséged van egy kis törődésre, lazításra, egy kis “extrára”. A MY SPACE ennek ad teret, egy kis privát szentélyt teremt, ahol újra összpontosíthatod az energiáidat és kiélvezheted a pillanatot. A trendhez hozzátartozik még, hogy rendet teremtünk és megszabadulunk a zsúfoltságtól, hogy szabadon lélegezhessünk - ez a szobában és a teraszon vagy erkélyen egyformán fontos.

Lounge set with planters, battery lamp, garden lanterns and cushions


A trend központjában a wellness és relaxáció áll. A SMYGEHUK ülőgarnitúrához tartozó kényelmes székek és kanapé a stílusos, vastag párnákkal hosszú, pihentető nyári délutánokat ígér. A trend meghatározó alapanyagai a fa és a beton, amint azt az ILDROVFUE kaspón is látni lehet, üveggel kombinálva, például a VICTOR vázával. A geometrikus minták és formák adják a trend arculatát, például a DUNHAMMER párna és a SYRSA kaspó. Néhány VILLMOREL párna és egy olívaszínű LINNEA pléd, és a hatás teljes. 

Neked melyik trend tetszik jobban? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval