Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Karácsonyi manók, díszpárnák, arany váza művirággal, arany gyertyatartó és fekete lámpás egy fehér kanapé előtt.

Karácsonyi hangulat az új Nordic Mood kollekcióval

Ha az ünnepek közeledtével számodra is a meghitt karácsonyi hangulat megteremtése a cél, nem szükséges az egész otthonodat átalakítanod. Egyszerűen vegyítsd az otthoni alapdarabokat hagyományos karácsonyi manókkal, piros díszpárnákkal és arany dísztárgyakkal.

A karácsony az örömről és meghittségről szól, és mivel az ünnep nagyrészét a négy fal között töltjük, ezért otthonunkban elengedhetetlenné válik az ünnepi hangulat megteremtése, mely ideális színteret nyújt a családi és baráti összejöveteleknek.

 

Arany gyertyatartó, karácsonyi manók és arany váza lucfenyő ágakkal és karácsony gömbdíszekkel

 

Ehhez pedig elég mindössze néhány apró változtatás a karácsonyi dekorálás során, mivel a Nordic Mood kollekció egész éves díszítőelemeket ötvöz olyan darabokkal, amelyek meghitt, meleg karácsonyi hangulatot visznek az otthonodba, így örömtelivé varázsolva a szeretteiddel töltött ünnepeket.

"Az ELDARIT gyertyatartók akár egész évben használhatóak, az ünnepek közeledtével pedig karácsonyi hangulatot teremtenek meleg színvilágukkal. A természetes formák és rusztikus anyagok a meleg árnyalatokkal keveredve tökéletes karácsonyi dekorációt alkotnak." mondja Tina Nymann, a JYSK beszerzője.

 

Ablakpárkány csavart gyertyákkal fekete gyertyatartókban


A karácsony közeledtével előtérbe kerülnek az aranyozott és csillogó darabok is. Miért ne díszítsük a MALIAS arany színű vázát a GAVE művirággal, így gyönyörködve a meleg árnyalatokban és a ragyogó hangulatú dekorációban?

 

Hagyományos karácsony modern megjelenéssel

A karácsonyi manók a decemberi dekoriációk alapkellékei. Az új Nordic Mood kollekció modern megjelenést kölcsönöz a hagyományos karácsonyi manóknak, szemükbe húzott szürke kalappal. Tökéletesen illenek bármely más ünnepi dekorációhoz.

 

Fekete lámpás, műfenyő és karácsonyi manó


"A karácsonyi manók az ünnep fontos része. Ezért szerettük volna, hogy egy olyan manó is a kollekció része legyen, amely nem üt el a modern dekorációktól. A HALM karácsonyi manó tökéletes példája annak, hogyan válhat a manó egy mindennapi otthon díszítőelemévé. A nyugtató piros és szürke színek melegséget árasztanak magukból, míg az állítható lábak lehetővé teszik a magasság változtatását, ezáltal rugalmas megjelenést kölcsönözve a manónak." folytatja Tina Nymann.

A meghitt ünnepi hangulat díszpárnákkal és plédekkel is könnyen megvalósítható. A TRIBOLIT steppelt pléd melegségével és a RIND díszpárna hímzett aranycsillagaival tökéletes karácsonyi légkört teremtenek az otthonodban.

 

Díszpárnák és steppelt pléd karácsonyi mintákkal egy fehér kanapén


Ez a kollekció októbertől kezdve kedvezményes áron is megtalálható a JYSK áruházaiban, valamint webshopunkban a JYSK.hu-n.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei