Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Őszi trendek a JYSK-ben

A JYSK 3 új őszi trendje

A JYSK az év során folyamatosan új termékeket mutat be, de a 2019-es őszi szezon elején a szokásosnál egy kicsivel többet nyújtunk - mind a bútorok, mind a lakástextilek és a dekoráció terén.

Szemet gyönyörködtető színkombinációkkal, nyers formatervezéssel és spirituális jelképekkel kínálunk alternatívát és érdekessé tesszük az őszi lakásdekort.

Minden trend egy külön világot teremt, a maga színeivel, formáival és textúráival. A Választék- és Dizájnmenedzserünk, Rikke Blæsild szavaival: "Sokat dolgozunk azon, hogy a teljes választékunk összhangban legyen, így a termékek szabadon párosíthatóak egymással - a párnák, takarók, bútorok és díszek sokféleképpen kombinálhatók úgy, hogy az összkép mindig jól mutasson."

Nézd meg és döntsd el, az új trendek közül melyik tetszik neked a legjobban: a REFLECTION, a THE NEXT WAVE vagy a MEMPHIS.

REFLEXION - a földi és azon túli elemek világa

A REFLEXION trenddel beengedtük a spiritualitást az otthonokba. Az asztrológiából és a holdfázisrajzokból merítettünk ihletet, hogy te is a szobádba zárhasd az univerzumot.


A földszerű textúrák nyers és befejezetlen külsőt kölcsönöz a tárgyaknak. A kő díszítőelemek primitív, érintetlen hatást keltenek.

A semleges hideg és meleg színek, a földközeli tónusok és az agyag, terrakotta és homok fontos szerepet játszanak a trend arculatának megteremtésében.

THE NEXT WAVE - romlatlan terek, a hygge helye

A THE NEXT WAVE trend fókuszában az új kezdetek és az emberi kéztől érintetlen, új helyek állnak.


A trend a kézművesmunkák nyers formáit és rusztikus textúráit kombinálja egy kis ipari stílussal.

Színek terén a kékek és zöldek sokaságáé itt a főszerep. A víz árnyalatai közelebb hozzák a trendet a természethez.

MEMPHIS – játékos és megkapó

A MEMPHIS trend játékos univerzuma feltűnő, színes mintákkal hívja fel magára a figyelmet és elhozza a szigorú, szabályos minimalizmusba a mókát. Az Art Deco-ból, a 30-as évek avantgarde stílusából és a német Bauhaus stílusból merítettünk ihletet hozzá.


A textúrák és alapanyagok simák és letisztultak és a klasszikus, életteli geometrikus minták élettelibb, merészebb újragondolásával díszítettek. A formák - körök, félkörök és négyszögek - játékos pikkelymintát alkotnak a falon, a padlón és a dekorációs elemeken.

A színek ütközése a MEMPHIS trend fő jellegzetességei közé tartozik. Meglepő színkombinációk és tónusok teszik élővé, vibrálóvá ezt a trendet.

Neked melyik tetszik a legjobban? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

Újítsd meg az otthonod függönyökkel