Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Őszi trendek a JYSK-ben

A JYSK 3 új őszi trendje

A JYSK az év során folyamatosan új termékeket mutat be, de a 2019-es őszi szezon elején a szokásosnál egy kicsivel többet nyújtunk - mind a bútorok, mind a lakástextilek és a dekoráció terén.

Szemet gyönyörködtető színkombinációkkal, nyers formatervezéssel és spirituális jelképekkel kínálunk alternatívát és érdekessé tesszük az őszi lakásdekort.

Minden trend egy külön világot teremt, a maga színeivel, formáival és textúráival. A Választék- és Dizájnmenedzserünk, Rikke Blæsild szavaival: "Sokat dolgozunk azon, hogy a teljes választékunk összhangban legyen, így a termékek szabadon párosíthatóak egymással - a párnák, takarók, bútorok és díszek sokféleképpen kombinálhatók úgy, hogy az összkép mindig jól mutasson."

Nézd meg és döntsd el, az új trendek közül melyik tetszik neked a legjobban: a REFLECTION, a THE NEXT WAVE vagy a MEMPHIS.

REFLEXION - a földi és azon túli elemek világa

A REFLEXION trenddel beengedtük a spiritualitást az otthonokba. Az asztrológiából és a holdfázisrajzokból merítettünk ihletet, hogy te is a szobádba zárhasd az univerzumot.


A földszerű textúrák nyers és befejezetlen külsőt kölcsönöz a tárgyaknak. A kő díszítőelemek primitív, érintetlen hatást keltenek.

A semleges hideg és meleg színek, a földközeli tónusok és az agyag, terrakotta és homok fontos szerepet játszanak a trend arculatának megteremtésében.

THE NEXT WAVE - romlatlan terek, a hygge helye

A THE NEXT WAVE trend fókuszában az új kezdetek és az emberi kéztől érintetlen, új helyek állnak.


A trend a kézművesmunkák nyers formáit és rusztikus textúráit kombinálja egy kis ipari stílussal.

Színek terén a kékek és zöldek sokaságáé itt a főszerep. A víz árnyalatai közelebb hozzák a trendet a természethez.

MEMPHIS – játékos és megkapó

A MEMPHIS trend játékos univerzuma feltűnő, színes mintákkal hívja fel magára a figyelmet és elhozza a szigorú, szabályos minimalizmusba a mókát. Az Art Deco-ból, a 30-as évek avantgarde stílusából és a német Bauhaus stílusból merítettünk ihletet hozzá.


A textúrák és alapanyagok simák és letisztultak és a klasszikus, életteli geometrikus minták élettelibb, merészebb újragondolásával díszítettek. A formák - körök, félkörök és négyszögek - játékos pikkelymintát alkotnak a falon, a padlón és a dekorációs elemeken.

A színek ütközése a MEMPHIS trend fő jellegzetességei közé tartozik. Meglepő színkombinációk és tónusok teszik élővé, vibrálóvá ezt a trendet.

Neked melyik tetszik a legjobban? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül