Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nordic Mood májusi kollekció

Dobd fel sárgával a szürke hétköznapokat!

A legújabb Nordic Mood kollekciónk májusban érkezik üzleteinkbe. Ezúttal a gyűjteményt a sárga ihlette, hiszen mind a divatban mind pedig a belső építészetben nagy hangsúlynak örvend ez a szín. Segít felrázni a téli, szürke hétköznapokat és egyben megteremti a nyári hangulatot is. Akármelyik szoba kiegészítőjeként alkalmazható, hiszen bárhol képes örömöt és vidámságot árasztani. 

A szettek amiket így kialakíthatsz, téged is meglephetnek. A sárga tökéletesesen kombinálható füstös színekkel, de akár lágy pasztell színek is jól passzolnak. 
 


Semmiképp se vidd túlzásba ennek az erőteljes színnek az alkalmazását. Csak kis mennyiségben használd, így nem egy erőltetett hanem inkább egy boldog, barátságos helyszínt teremthetsz vele. 

 

 

 

 

 

 

 


Egyéb jellemzői a Nordic Mood kollekciónak a lágy szövetek, dekoratív kerámiák és stílusos kézműves termékek, így ezek otthonos ám mégis különleges atmoszférát teremtenek. A színek kompozíciója kifejezetten egyedi, például az élénk színárnyalatok és a sötétebb asztal tökéletes egyensúlyt biztosítanak. 

 

 

 

 

 

 


A gyertyafények élénk hangulatot teremtenek, a dinamizmus pedig a játékos kialakítású fakockáknak köszönhető.

 

 

 

 

 


Ebben a kollekcióban mindent megtalálsz a párnáktól kezdve a dobozokon és kosárkákon át a vázákig! Éld bele magad az inspirációba, és engedj teret a nyárias hangulatnak. 

 

 

Tények a Nordic Mood kollekcióról 

A JYSK évente négyszer frisstíti fel a Nordic Mood kollekcióját a legstílusosabb termékekkel. Május elejétől kezdve minden legújabb termék már kapható a JYSK üzletekben illetve a JYSK.hu-n. Az inspiráció elősegítése érdekében az érdeklődők egymás mellett tekinthetik meg a kollekció termékeit a boltokban.

 

 

 

Tudjon meg többet

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.