Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Napok | Akár 60% kedvezmény

Kislány trambulinon ugrál

Dobd fel a hangulatot egy kerti trambulinnal

A gyerekeid mindig tele vannak energiával? Vagy, ami még rosszabb: egész nap legszívesebben a házban kuksolnának egy képernyő előtt?

Egy kerti trambulin segíthet. Rendkívül szórakoztató, és sokféle játékot lehet játszani rajta (de vigyázzunk: a legtöbb gyártó nem javasolja, hogy egyszerre többen is használják a trambulinokat).

Olvass még többet a biztonságról a trambulinon.

A nálunk kapható trambulinok között a legjobbak a STARE sorozathoz tartoznak. A teherbírásuk 165 kg-ig terjed, és extra hosszú, tehermentesítő hatású rugókkal vannak felszerelve. A hosszú rugók miatt magasabbra is lehet ugrani rajtuk.

A STARE sorozat rendkívül biztonságos a réteges védőháló miatt. A hálón nincs cipzár, így könnyű fel-le járni a trambulinról, de önzáródó, és így nagyon biztonságos.

 

A STARE trambulinkeret galvanizált, porszórt acélból készült; így a trambulin hosszabb ideig használható marad és kevésbé rozsdásodik. Ráadásul, az ívelt védőháló szép és modern külsőt ad a trambulinnak.

Játékok trambulinhoz

Csalogasd ki a családot a friss levegőre játszani - például telefonjátékot. a játékosok olyan messze ülnek a trambulin közepétől, amennyire lehetséges. Egy játékos a trambulin közepén bemutat egy trükköt, péjdául forgást. A következő is bemutatja az első trükköt, és hozzáad egy másikat. A harmadik is lemásolja az első két trükköt, és hozzáad még egyet, és így tovább. Egy idő után egészen komoly kihívás az egész koreográfiát megjegyezni, és az első, aki megtöri a láncot, kiesik a játékból. A játék addig folytatódik, amíg csak egyetlen győztes marad.

Egy labdával sok mindent mókásabbá lehet tenni, és ez a trambulinos játékokkal is így van. A "pattogatott kukorica" játékot, ahol anélkül kell pattogtatni a labdát, hogy hozzáérnénk, minden gyerektársaság élvezi.

Jó szórakozást!

Tudjon meg többet

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Dobd fel a kertedet gyönyörű pavilon dekorral