Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kettő kicsi asztali lámpa az asztalra és étkezőasztalra helyezve

A beszerző kedvenc lámpái

A világítás kínálatunkban van néhány új lámpa, amelyek külön említést érdemelnek. Így hát megkérdeztük Tina Nymannt, az egyik lakberendezési szakértőnket, hogy mi teszi ezeket a lámpákat különlegessé, és ő hogyan használná őket a saját otthonában. “A megfelelő világítás elengedhetetlen egy otthon atmoszférájának megteremtésében. Ezért úgy döntöttem, hogy kiemelek két asztali lámpát, amelyek meghitt, harmonikus fényt kölcsönöznek az otthonod számára.” – kezdi Tina, majd folytatja ezek részletesebb bemutatásával.

EDMUND üveg asztali lámpa

Asztali lámpa üvegtesttel és szürke lámpaernyővel egy márvány tálcán

“Az EDMUND asztali lámpa füstüveg lámpatesttel és hozzáillő szürke pamut lámpaernyővel rendelkezik. A szín egyszerűsége tökéletesen passzol a dizájnhoz. Az EDMUND olyan eleganciával rendelkezik, amely ideálissá teszi akár funckionális, akár dekorációs elemként is a nappalid számára. Ha szeretnéd feldobni a hálószobádat, akkor helyezd az EDMUND-ot az éjjeliszekrényre, így pedig egyből egy szállodában érezheted magad." folytatja Tina.

Az EDMUND 35 cm magas.

 

JULIUS bambusz asztali lámpa

Skandináv stílusú asztali lámpa bambuszból készült lábbal

“A JULIUS asztali lámpa bambuszból készült lábbal és egyszerű vászon lámpaernyővel rendelkezik. A letisztult skandináv dizájnú lámpa lágy fényt áraszt, amely ideálissá teszi az éjjeliszekrényed tetejére." - mondja végezetül Tina.

Tudjon meg többet

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.