Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kettő kicsi asztali lámpa az asztalra és étkezőasztalra helyezve

A beszerző kedvenc lámpái

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: világítás, lámpa

Vannak olyan új lámpák a világítás kínálatunkban, amelyek külön említést érdemelnek. Megkérdeztük Tina Nymannt, egyik lakberendezési szakértőnket, hogy mitől különlegesek, és hol használná őket saját otthonában. "A lámpa minden otthon hangulatához elengedhetetlenül fontos. Ezért választottam két asztali lámpát, amelyek lágy, hangulatos fényt csempésznek otthonunkba. Emellett az új, újratölthető LED-es teamécsesek is megérdemelnek egy kis reflektorfényt" - kezdi Tina, majd részletesen ismerteti mindegyiket.

HELMER rattan asztali lámpa

Rattan asztali lámpa világos lámpabúrával

“A HELMER asztali lámpa rattanból készült, és egy hozzá tökéletesen illő szövet lámpaernyővel rendelkezik. Az anyagok egyszerűsége tökéletesen illeszkedik a dizájnhoz. A HELMER olyan eleganciával rendelkezik, hogy bármilyen helyiségbe és bármilyen otthonba passzol. A HELMER fénye lágy, és egy tökéletes plusz fényforrás lehet a hálószobában vagy a nappaliban" - mondja Tina.

GERLUF asztali lámpa

Asztali lámpa bordázott fehér üvegből egy fából készült étkezőasztalon

“A GERLUF fodrozott, fehér üvegből készült, ami ebben a szezonban szuper divatos. A matt felület a letisztult ívekkel kombinálva nagyon elegánssá teszi a lámpát. A tetején lévő kis nyílásnak köszönhetően a GERLUF finom és lágy fényt ad. Helyezd oda, ahol extra otthonossá szeretnéd varázsolni a teret, vagy tedd a  sarkokba, és élvezd a gyönyörű, lágy világítást" - mondja Tina.

IVAN teamécses

Tölthető LED teamécses kicsi üveg tálban

“Ebben a szezonban szeretném kiemelni az IVAN újratölthető teamécseseinket is. Négy darabos csomagban érkeznek, töltővel és távirányítóval. Az IVAN egy fenntarthatóbb választás a LED-es teamécsesek közül, mivel újra és újra fel tudja tölteni őket. A 7 órás töltés kb. 30 óra világítási időt biztosít. A távirányítóval vezérelheted az időzítő funkciót, és válthatsz a különböző fénybeállítások között. Válaszd a villódzó vagy egyenletes fényt. Ezekkel a funkciókkal szuper egyszerűvé válik a használata és kellemes otthonos hangulatot teremthetsz vele. Az IVAN remek választás, ha LED-es teamécsesekről van szó" - mondja Tina.