Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Nyári takaró alatt alvó nő

Aludj jól a nyári melegben

A meleg nyári napok csodásak, de a forró, ragacsosra izzadt éjszakák már nem annyira.

Talán neked is ismerős az érzés, amikor órákig forgolódsz, mert a meleg és a nedvesség miatt lehetetlenség elaludni, vagy ébradtél már fel izzadságban úszva, mert a paplanod túl meleg. Ha ez a helyzet, a megoldást számodra egy nyári paplan jelentheti.

Új, könnyű és kényelmes

A JYSK idén három új nyári paplant mutat be, amelyek tökéletesek a fullasztóan meleg éjjelekre.

 

A JYSK nyári poliészter töltetű paplanjait rendkívül könnyű karbantartani. Könnyen moshatóak, száríthatóak, nem vesztik el a formájukat és a szálak nem sérülnek meg a mosásban.

Egy paplan, ami pótolja a pokrócokat és plédeket

A nyári paplanok a szabadban is tökéletesen használhatóak. Plédek és pokrócok helyett magaddal viheted a strandra vagy a parkba, vagy használhatod pikniktakarónak. Az sem baj, ha egy kicsit összepiszkolódik: egy gyors mosás után újra a régi lesz.


Two girls eating in a park in sunny weather

 

A "nyári" éjszakák száma évenként sokat változhat. Ha a nyáron csak kevés meleg éjszaka várható, a nyári paplant pokrócként használhatod a nappaliban.

Kuporodj le a kanapéra egy jó könyvvel, a kedvenc sorozatoddal, vagy csak szunyókálj egyet, és takarózz a nyári paplanoddal az év bármelyik napján.

Hűvösen tart, amikor emelkedik a hőmérséklet

A nyári paplanok elvonják a hőt és a nedvességet a testedtől, hogy nyugodtan és pihentetően alhass egész éjjel. A meleg paplanok viszont arra készültek, hogy melegen tartsanak - így nyáron rendkívül kellemetlen lehet velük aludni.

Ha a szobádban a hőmérséklet könnyen változik a kinti időjárásnak megfelelően, azt javasoljuk, hogy két paplant tarts otthon: egy meleget télre és egy hűvös, könnyű paplant nyárra. Így kényelmesebben és egészségesebben tudsz aludni és a téli paplanod is tovább fog tartani - a forróság és nedvesség ugyanis nem tesz jót neki.

 

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Újítsd meg a hálószobád ágyneműhuzatokkal

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Alakítsd át a hálószobád költséghatékonyan

Hogyan gondoskodj a paplanodról

Hogyan gondoskodj a paplanodról