Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Étkező piros és rózsaszín belsővel és dolgozószoba belseje

Alkosd meg a tökéletes dizájnt színskála segítségével

Nem szükséges nagy költségvetéssel rendelkezned ahhoz, hogy teljes összhangban legyen az otthonod. Egy kiválasztott színpalettát követve elérheted a vizuálisan tökéletes hatást az otthonodban.  

Dönts a szín kombinációkról 

Amikor a közösségi médiában vagy az újságokban nézegetjük a szebbnél szebb otthonokat, gyakran elfejetjük az abba belefektetett munkát. A lakberendezők gyakran használnak specifikus programokat, hogy összeállítsák a színkombinációkat a házban. 

Brown and beige rugs and decorative cushions in brown and beige


A színskálához tartva magunkat egy sokkal összeszedettebb és modern lakás hatását érhetjük el. Ez nem azt jelenti, hogy csak egy színt kell választani és azt felhasználni az összes szobában. Ez a színskála jelentheti a meleg színeket, mint például a barna és piros vagy inkább a hideg színeket, mint a szürke és a kék, de akár lehet ez 4-5 szín, melyek megjelennek az összes helyiségben.

Lakberendezés megfelelően kombinált színekkel

Ne feledd, hogy színeket használni a otthonodban felér egy festménnyel. Gondolj a bútorok, szőnyegek, párnák, képek, plédek és kiegészítők színeire. A összeillő hatás elérésének legegyszerűbb módja az, ha olyan elemeket adsz hozzá az enteriörhöz, melyek színben passzolnak egymáshoz.  

Ha szereted a merész színeket, jó ötlet lehet olyan elemeket beépíteni, mint például egy világos kanapé, polcok vagy díszpárnák. Ezeket egyszerűbb lecserélni újakra, ha megunod a színűket. 

Living room with homeware in red and wall shelf in rose

 Egy esztétikus belső dizájn elérése színskálával

Azok akik szeretnek belemélyedni a lakberendezés rejtelmeibe, azok sokkal gyakrabban használnak ehhez színskálát. Az alapszabály, hogy olyan színeket használjunk a skálán, melyek közel vannak egymáshoz a kisebb kontraszt elérése érdekében.  

A különböző színek közötti kapcsolat megértése segít abban, hogy megértsd néhány színkombináció,milyen hatással van a belső dizájnra.  


De ne feledd, hogy nincsen jó vagy rossz, ez egyéntől függ. A színskála használata csak segítségként szolgál, a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a környezetedben.  

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül