Baba- és ifjúsági lepedők

A gyermekeknek sok pihenésre van szükségük, hogy feltöltődjenek energiával a tanuláshoz és a növekedéshez. Épp ezért alaposan át kell gondolnunk, hogyan alakítunk ki számukra szép, barátságos, és nem utolsó sorban pihentető alvóhelyet. A legfontosabb kérdések egyike természetesen az, hogy mire feküdjön a gyermek. Ha a matrac már megvan, ideje kiválasztani a megfelelő babaágyneműt. A JYSK kínálatában megtalálja azokat a baba- és ifjúsági lepedőket, amelyekkel kényelmes, puha fekhelyet alakíthat ki gyermeke számára.

Ezen az oldalon megismerkedhet baba- és ifjúsági lepedőink választékával, a legközelebbi JYSK áruházat felkeresve azonban tanácsot és útmutatást is kaphat a választáshoz. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

2 termékek
    2 termékek

    Öko-Tex tanusítvány és vízhatlanság

    A JYSK kínálatában szereplő baba- és ifjúságilepedő-típusok mind rendelkeznek Öko-Tex címkével. Az Öko-Tex szabvány a garancia arra, hogy a terméket bevizsgálták az egészségkárosító színező- és vegyi anyagok szempontjából.

    A pamutból készült babaágynemű mellett mindkét korcsoport számára kínálunk vízálló lepedőket is. Ezek rugalmas pántokkal erősíthetők a matracra, hogy védjék azt az ágybavizeléstől.