Baba- és gyermek lepedők

A gyermekeknek sok pihenésre van szükségük, hogy feltöltődjenek energiával a tanuláshoz és a növekedéshez. Épp ezért alaposan át kell gondolnunk, hogyan alakítunk ki számukra szép, barátságos, és nem utolsó sorban pihentető alvóhelyet. A legfontosabb kérdések egyike természetesen az, hogy mire feküdjön a gyermek. Ha a matrac már megvan, ideje kiválasztani a megfelelő babaágyneműt. A JYSK kínálatában megtalálja azokat a baba- és ifjúsági lepedőket, amelyekkel kényelmes, puha fekhelyet alakíthat ki gyermeke számára.
Ezen az oldalon megismerkedhet baba- és gyermek lepedőink választékával, a legközelebbi JYSK áruházat felkeresve azonban tanácsot és útmutatást is kaphat a választáshoz. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

OEKO-TEX® tanúsítvány és vízhatlanság

A JYSK által forgalmazott lepedők rendelkeznek OEKO-TEX® tanúsítvánnyal. Az OEKO-TEX® a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre.

A pamutból készült babaágynemű mellett mindkét korcsoport számára kínálunk vízálló lepedőket is. Ezek rugalmas pántokkal erősíthetők a matracra, hogy megvédjék azt mindenféle nedvességtől.