Strandtörülközők, nem csak a nyárra

Nyaralás a tengerparton, esetleg téli wellness hétvége? Akármilyen is legyen kint az idő, egy strandtörölköző nélkülözhetetlen kellék a vízközeli utazásokhoz. A strandtörölközők kíváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, mégis könnyen beleférnek a bőröndbe. A strandtörölközők általában több célt is szolgálnak - nem csak szárítkozásra használjuk őket, de plédként is leterítve például a parton, a szaunában vagy a medence szélén. A strandtörölközők élénk színekkel és mintákkal járulnak hozzá a kirándulások vidám hangulatához, így akár egyedi stílusodat is kifejezheted segítségükkel. A JYSK kínálatában különböző színű és mintájú strandtörölközők közül válogathat, így könnyen megtalálhatja a saját ízléséhez illő és igényeinek megfelelő darabot. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Strandtörölközője mellé ne feledkezzen meg egy napernyőről és hűtőtáskáról sem, hogy nyáron védve legyen az erős napsugaraktól, és mindig kéznél legyen egy hűtött ital a melegben. Amennyiben a teljes kényelem a cél, tekintse meg napozóágyaink kínálatát is.

Sokoldalú strandtörölközők

A hagyományos strandtörölköző elengedhetetlen a vízközeli utazásokhoz, és általános méretének köszönhetően leterített plédként is kiválóan funkcionál. Amennyiben nem csak napozni, de úszni is tervez, érdemes lehet két törölközőt is magával vinnie, hogy ne a vizes anyagon üljön és feküdjön. Ez azért lehetséges, mert méretüknek köszönhetően a strandtörölközők könnyen beférnek a bőröndjébe.

Első használat előtt érdemes kimosni új törölközőit, olvassa el az ezzel kapcsolatos útmutatónkat itt.

Amennyiben bizonytalan, hogy milyen törölközőre lenne szüksége, olvassa el ezzel kapcsolatos törölköző útmutatónkat itt.

Törölközők káros anyagok nélkül

Az OEKO-TEX a világ vezető egészség-és környezetkímélő textilmárkája. A márka tanúsítványának jele garantálja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék (a nem természetes részeket, pl. cipzárakat is beleértve,) nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek ismereteink szerint ártalmasak lehetnek az egészségre. A JYSK strandtörölközőinek mindegyike rendelkezik OEKO-TEX jellel.