Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
CREATIVE MIND

Új trend a JYSK-ben: Creative Mind

Dátum:

Kategória: Inspiráció, Lakberendezés

Címkék: NewTrends, ÚjTrendek, trend, CreativeMind

Ismerd meg új, játékos és egyszerű trendünket: CREATIVE MIND. Ez a trend kombinálja a feminin mintákat és a néprajzi elemeket a hívogató környezet létrehozásához. A trendre a bohém és a hippi stílus is hatással volt, amivel nyitott gondolkodásmódra késztet.

Kövesd a CREATIVE MIND trendet, és teremts könnyed hangulatot a nappalidban a PETERSBORG vagy a rattan LISELEJE fotelekkel. 
 

[][]


A puha és kifejező anyagokkal, mint a fa vagy a velúr, ez a trend utat enged a kiszámíthatatlan és meglepő stílusnak. A szokatlan kombinációkkal való kísérletezés központi fontosságú a trend kialakításában. Ne fogd vissza magad, légy kreatív! Kombináld a MAMMEN étkezőszéket különböző színekben a RINGSTED étkezőasztallal, ami egy erős 70-es évek hangulatot eredményez.

 

[][]


A CREATIVE MIND trend színskála világos színárnyalatokkal támogatja a lágy összhatást, a curry-sárga árnyalatok pedig megragadják a tekintetet. 
 

[][]


A textíliákon és a kerámiákon lévő lenyomatok vintage keleti stílusok és technikák keveréke, mint például a kasmírminta és a famintás lenyomatok.
 

[][]


Hozz létre több fókuszpontot. Teremts egyedi stílust kontrasztok segítségével, különböző színek, textúrák vagy stíluselemek keverésével. Ne félj kreatívnak lenni.

A stílus kelti igazán életre a teret. A játékosság és kreativitás legyen a vezérgondolat.

 

[][]