Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kerti Hét | 20-50% kedvezmény számos kerti termékre

RAMTEN asztal és FANGEL székek a teraszonchair on patio by the beach

Töltsd a nyári estéket a szabadban

Dátum:

Kategória: Kert

Címkék: kert, Kerti bútor, kerti kiegészítők

Lassan véget ér a nyár. Használd ki minél jobban a lehetőségeidet. Tervezed meg a kerti sütögetéseket és a baráti összejöveteleket, ha eddig még nem tetted.Sok helyre elmehetsz, ahol kellemes kerthelyiségben élvezheted a meleg estét és a hideg italokat, de miért ne tennéd ugyanezt otthon, ha van hely a teraszon vagy a kertben? Ráadásul otthon te válogatod meg a vendégeket, akikkel együtt el tudtok tölteni egy kellemes estét. És egy otthoni grillezéssel spórolsz is.

Kültéri étkezőbútorok

Megszervezheted saját kerti partidat a teraszodon vagy áthívhatod a barátokat vagy családtagokat egy kávéra és relaxálásra. 

Túl rendetlen a teraszod vagy az erkélyed? Inspirálódj a kávézók vagy éttermek terasz dekorációjából. Ők jól tudják milyen bútorokra és kiegészítőkre van szükségünk a vendégeknek, hogy igazán kellemesen érezzék magukat.

A kényelmes bútorok elengedhetetlenek. Attól függően, hogy mennyi hely áll rendelkezésedre, válszthatsz nagyobb kerti bútor szettet 4 vagy 6 székkel, vagy kisebb kávézó bútort két székkel.A kerti ülőgarnitúra is egy opció. Ha van elég hely hozzá a kertedben vagy teraszodon, akkor egy kivételesen kényelmes garnitúrával a nappali hangulatát varázsolhatod a kültérre. És ha még több hely van a kertben, akkor egy hintaággyal még tovább bővítheted az ülőhelyek számát, amiben kellemesen pihenhetsz, a gyerekek pedig játszhatnak rajta.
Rajtad áll…

Ha már mindent sikerült kiválasztanod a tökéletes terasz vagy kerti bútorok közül, akkor már csak a kiegészítők maradnak. Pár meleg pléddel vagy szőnyeggel a hűvösebb esték sem jelentik majd azt, hogy le kell mondanod a szabdban töltött pillanatokról. A hangulat megteremtése pedig csak rajtad áll. Találd meg a stílusodhoz illő virágkaspókat, lámpásokat és díszpárnákat.

[][]