Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Antikolt barna színű fa vitrin üveges ajtókkal és polcokkal

Tedd egyedivé a szobád egy vitrinnel

Dátum:

Kategória: Lakberendezés, Tárolás

Címkék: Nappali, Tárolás, vitrin

A vitrineket régen csak tárolásra használtuk. De ez mára már megváltozott. Ma már az önkifejezés eszköze is, kedvenc tárgyaiddal, képeiddel. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet két teljesen különböző stílusú vitrint különböző módon felhasználni.

Functional Classic 

GAMMELGAB sorozat JONSTRUP étkezőszékekkel

A Functional Classic stílus a skandináv minimalizmusban gyökerezik – egyszerű és sallangoktól mentes. A GAMMELGAB egy új sorozat, amely egy vitrinből, tálalóból és étkezőasztalból áll.

A kéttónusú dizájn jól illeszkedik különböző színű felületekhez is. Az elegáns fa lábak könnyed megjelenést biztosítanak a sorozatnak, ezért kisebb szobában is jól mutatnak. Egyúttal a bútorok alatti takarítás is egyszerűbb.

Ezen a képen a JONSTRUP étkezőszékekkel kombináltuk az asztalt. A szék ülőrésze párnázott, a lábai pedig tölgyhatású fém lábak. A szürke szín kellemes kontrasztot alkot a fehér és tölgyszínű elemekkel a szobában.

GAMMELGAB vitrin

A szobában még helyet kapott egy kis olvasó sarok is, EJERSLEV fotellel, SANDBJERG kisasztallal, ERNST lámpával és nem utolsósorban a GAMMELGAB vitrinnel.

Az EJERSLEV fotelhez egy kényelmes lábtartó is tartozik, ami a képen nem szerepel. A SANDBJERG kisasztal pedig 2 részből áll, amit külön vagy együtt is lehet használni.

Industrial Vintage

FREDERICIA vitrin és asztal BAKKELY székekkel

Az Industrial Vintage szoba egy laza és kényelmes hangulatot áraszt – kombinálja a sötét színű, masszív, antikolt bútorokat a világos BAKKELY székekkel, amelyek igazán otthonossá teszik a szobát.

A három FREDERICIA vitrin egymás mellé állítva olyan hatást kelt mintha egy óriási vitrin lenne. A nappalid, vagy étkeződ dísze lehet, ha feltöltöd kedvenc porcelán díszeiddel vagy egyéb apróságokkal.

A három egymás mellé állított vitrin nem csak dekoratív, de kiváló tároló is. Használhatod a hagyományos pohár, tányér tárolásra, vagy képkeretekkel és egyéb apróságokkal is feldobhatod.

FREDERICIA vitrin